Giedrius Leškevičius su Asta Žukaite skraidė oro balionu

Išvydę romantiškas žaviosios LNK sporto žinių vedėjos Astos Žukaitės-Nalivaikienės ir „24 valandų“ vedėjo Giedriaus Leškevičiaus nuotraukas debesyse virš Vilniaus, žmonės spėliojo: kas sieja šią porą? Šešios ryto, saulėtekis, bundantis Vilnius ir paslaptingai kylantis rūkas.

G.Leškevičius ir A.Žukaitė-Nalivaikienė.
G.Leškevičius ir A.Žukaitė-Nalivaikienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-24 13:19, atnaujinta 2018-02-11 18:32

„Didelės intrigos čia nėra: Astai užsiminus, kad norėtų paskraidyti ir matydamas, kaip ji siekia savo tikslų ant ledo ar autoralyje, nusprendžiau jai pasiūlyti prisijungti prie oro balionų komandos. Kas žino, gal ji dar labiau susidomės oro balionų pilotavimu? Šis užsiėmimas tikrai užkrenčiantis: juk Lietuva yra tarp penkių pasaulio valstybių pagal oro balionų ir gyventojų santykį“, - pasakoja LNK laidos „24 valandos“ vedėjas, oro balionų pilotas Giedrius Leškevičius. – Šį skrydį būtų galima pavadinti „Ežiukai rūkė“.

Viso skrydžio metu stebėjome gražius rūkus aplink visą miestą, tačiau visuomet puikiai matėme žemę po kojomis. Leidomės iš karto už miesto, prieš pat akliną rūko sieną, kur ne tik žemės, bet ir aukštų kliūčių jau nesimatė“.

Asta labai apsidžiaugė, kai Giedrius paskambino jau kitą dieną, kai jiedu pakalbėjo apie balionus. Žinių vedėja neslepia: ketvirtą ryto keltis buvo didelis iššūkis.

„Bet buvo verta, smagu pamatyti bundantį Vilnių, laviruoti balione tarp rūko. Pamažu skrendant virš sostinės buvo labai įdomu stebėti, kaip miestas tampa vis aktyvesnis ir aktyvesnis, kaip pamažu susidaro kamščiai ir didėja miesto šurmulys. Esu labai dėkinga Giedriui už nepamirštamus įspūdžius. Apskirtai esu labai laiminga prisijungusi prie LNK šeimos. Čia visi labai draugiški – net nepajutau, kaip tapau tikra komandos nare“, - šypsosi LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.