Netikėliai giminaičiai garsenybes verčia raudonuoti iš gėdos

Giminių nepasirinksi, tai visų mūsų palyda nuo gimimo. Gerai, jei giminės ir artimieji – besišypsantys genijai su solidžiomis banko sąskaitomis. Bet pasitaiko, kad brolis ar dukters vyro tėvas tampa visos šeimos problema.

Holivudo žvaigždė Julia Roberts.<br>„Reuters“ nuotr.
Holivudo žvaigždė Julia Roberts.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2014, 11:45 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:53 PM

Garsenybių šeimos – ne išimtis. Daugelis jų turi giminaitį, dėl kurio tenka rausti iš gėdos ir atsakyti už niekingus poelgius, rašoma žurnale „TV antena".

Sekamas artimųjų

Britų aktoriaus Jude’o Law (41 m.), išgarsėjusio vaidmenimis filmuose „Talentingasis misteris Riplis“, „Šaltasis kalnas“ ir kituose, bute buvo įrengta klausymosi aparatūra, o beveik visi jo žingsniai kruopščiai fiksuojami. Tuo užsiėmė artimiausi garsenybės giminaičiai. Žinoma, ne veltui, o už solidų laikraščio „News of the World“ atlygį.

Išgirdęs apie šį skandalą aktorius žurnalistams prisipažino seniai įtaręs, kad yra sekamas. Bet J.Law ir į galvą negalėjo toptelėti mintis, jog informaciją apie jį pardavinėjo artimiausi žmonės.

Skaudus kaltinimas

Romantinės komedijos „Graži moteris“ žvaigždės Julios Roberts (46 m.) suvestinė – iš motinos pusės – sesuo Nancy Motes apkaltino aktorę dėl savo mirties. 37 metų moteris paliko priešmirtinį penkių puslapių laišką. Trijuose iš jų Nancy aiškino, kad į savižudybę pastūmėjo būtent Julia.

Psichologai įsitikinę, kad N.Motes taip ir nesugebėjo susitaikyti su vyresniosios sesers šlove.

Godžioji teta

Garsaus amerikiečių dainininko ir aktoriaus Justino Timberlake’o (33 m.) teta užsiėmė pelningu verslu – padirbinėjo žvaigždės tėvų parašus. Galiausiai teisėsaugos organai nutraukė tetulės veiklą ir ją suėmė. Atliekant tyrimą paaiškėjo, kad moteris spėjo padirbti čekių, atitinkančių beveik 70 tūkstančių JAV dolerių sumą.

Apskritai dauguma Holivudo žvaigždžių ir pramogų pasaulio garsenybių giminaičių kažkodėl nuoširdžiai tiki, kad už tokią giminystę jiems privalu mokėti pinigus.

Sesuo – prostitutė

Štai garsios JAV atlikėjos ir dainų autorės Mariah Carey (44 m.) sesuo Alison Carey ne kartą buvo suimta už prostituciją. Beje, ji gana įtikinamai gynėsi nuo teisėsaugos organų teigdama, kad tik praktikuoja tantros masažą ir teikia palydovės paslaugas.

„Ir apskritai dėl visko kalta mano sesuo Mariah. Juk ji man visiškai nepadeda, todėl esu priversta tuo užsiimti“, – taip po vieno incidento su policija A.Carey kalbėjo žurnalistams.

Išsižadėjo įsūnio

Buvęs Jos Didenybės agentas 007 aktorius Pierce’as Brosnanas (61 m.) atsisakė įsivaikinto sūnaus Christopherio. Šį žingsnį Airijoje gimęs aktorius žengė tuomet, kai vaikinukas buvo nutvertas už vagystę, o paskui suimtas už prekybą narkotikais.

Tėvas – samdomas žudikas

Kino filmo „Gimę žudyti“ žvaigždė Woody Harrelsonas (53 m.) visiškai atsitiktinai sužinojo, kad jo tėvas buvo profesionalus samdomas žudikas, kurio sąskaitoje – dešimtys užsakytų žmogžudysčių.

Aktoriaus tėvas Charlesas Harrelsonas pirmą kartą pakliuvo už grotų, kai sūnui buvo septyneri, o kai šis jau mokėsi koledže, buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Pašėlusios dukrelės

Dukterys privertė rausti iš gėdos muzikantą Joną Bon Jovi (52 m.) ir Holivudo žvaigždę Alą Pacino (74 m.).

Muzikos grupės „Bon Jovi“ vokalisto ir įkūrėjo J.Bon Jovi ir jo žmonos Dorotheos Hurley (nuotr. kairėje) jaunoji atžala 19-metė Stephanie Rose Bon Jovi dėl narkotikų perdozavimo buvo rasta be sąmonės.

Aktoriaus A.Pacino (nuotr. dešinėje), žiūrovams puikiai pažįstamo iš režisieriaus Francio Fordo Coppolos filmo „Krikštatėvis“, duktė Julie Marie buvo suimta už automobilio vairavimą išgėrus.

„Panelė Julie Marie Pacino sunkiai rinko žodžius ir kikeno. Į ją buvo nemalonu ir net koktu žiūrėti“, – pasakojo policininkai.

Garsaus Holivudo aktoriaus duktė tvirtino, kad jos neadekvataus elgesio priežastis – trys buteliai alaus.

Veltėdis brolis

Popmuzikos karalienės Madonnos Louise Ciccone (55 m.), visame pasaulyje žinomos kaip Madonna, gėda – valkataujantis brolis Anthony. Jis užsidirba pragyvenimui rinkdamas skardines, alaus butelius ir nuolat skundžiasi, kad garsiajai seseriai į jį nusispjauti.

„Šeima nusisuko, kai man prasidėjo sunkūs laikai. Toks likimas kaip mano gali ištikti kiekvieną“, – sako A.Ciccone.

Atlapaširdė motina

Televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė, „Emmy“, Auksinio gaublio ir Ekrano aktorių gildijos apdovanojimų laimėtoja Jennifer Aniston (45 m.) su savo motina Nancy Dow nebendravo beveik 15 metų po to, kai ši davė žiniasklaidai atvirą interviu apie dukters gyvenimą.

Visus tuos metus N.Dow viešai įžeidinėjo Jennifer, o savo interviu duktė motiną vadino „vieninteliu skauduliu“. Jos susitaikė 2011 metais, kai N.Dow ištiko insultas.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.