Katedros aikštėje aktoriai susirėmė dėl T. Vaškevičiūtės širdies

Aktorė Toma Vaškevičiūtė – su nuostabia mėlyna suknele, o jos kolegos Tadas Gryn ir Tomas Erbrėderis – su špagomis, fechtuotojų uniformomis ir kaukėmis. Tokį vaizdelį praeiviai trečiadienio popietę galėjo pamatyti pačioje Vilniaus širdyje – Katedros aikštėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 20, 2014, 5:10 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:04 AM

Špagomis mojuojantys Tadas ir Tomas nesusipyko, tačiau netrukus tai tikrai darys jų herojai TV ekrane.

Visi trys aktoriai vaidina į ekranus sugrįžtančiame seriale „Pasmerkti“. Rudenį TV3 eteryje startuos jau trečiasis šio serialo sezonas. Pridėjus jo pirmtakus – serialus „Nemylimi“ ir „Svetimi“ - galima lengvai suskaičiuoti, kad Astos (aktorė T.Vaškevičiūte), Viktoro (aktorius T.Gryn) ir kitų gerai žinomų herojų aistras TV žiūrovai stebės jau penktą sezoną.

„Šio serialo populiarumas – tiesiog fenomenalus. Galiu drąsiai sakyti, kad jis – populiariausias Lietuvoje“, - sakė „Pasmerktų“ prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Kuo čia dėta fechtuotojų kova? Naujame „Pasmerktų“ sezone Tomos herojė atsidurs priklausomybės ligų centre. Čia jos dėmesio sieks Julius (aktorius T.Erbrėderis). Tai, žinoma, nelabai patiks Viktorui, todėl tarp vyrų įsiplieks nesantaika.

Bent jau pirmąją kovą Katedros aikštėje laimėjo Viktoras – po trumpos kovos T.Vaškevičiūtė pati paskelbė, kad T.Gryn jam patinka labiau. Tuo pačiu buvo surengta ir serialo žvaigždžių fotosesija prie Katedros.

Ta proga T.Gryn juokais pranešė, kad dabar iššūkį meta R.Skaisgiriui, taip pat – serialo scenarijaus autoriui Edvinui Kalėdai. Tai – lyg žaisminga užuomina į šiuo metu internete sklindantį labdaringą „ledo kibiro“ žaidimą.

„Aprangą pasiskolino iš Vilniaus fechtavimo klubo. Aktoriai džaiugėsi kaip vaikai, todėl beveik pusvalandį pavėlavo į fotosesiją – eidami vis mojavo špagomis. Beje, jie žino, kaip tai daryti: mokėsi fechtavimo studijuodami aktorystę“, - pasakojo serialą kuriančios bendrovės „Videometra“ atstovė spaudai Jurga Klimaitė-Riebling.

Žadama, kad naujame sezone sugrįš kai kurie anksčiau „numarinti“ serialo herojai, be to, jame netrūks aštresnių scenų – tarp jų ir nufilmuotų lovoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.