Ridas Žirgulis: vyrai neužauga, tik jų žaislai pasidaro didesni

Jis – žinomas TV eterio balsas. Jau gerus 20 metų aktorius Ridas Žirgulis įgarsina filmus, animacinius filmukus, yra oficialus LNK balsas ir, kaip pats juokiasi, nežino, kodėl gi jam taip puikiai sekasi. „Mokiausi dirbti su kūnu, veido mimikomis, o išėjp, kad mano balsas geriausiai atlieka visus darbus“, - juokėsi vyras.

Ridas Žirgulis vaidina seriale „Gyvenimo receptai“.
Ridas Žirgulis vaidina seriale „Gyvenimo receptai“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-22 15:32, atnaujinta 2017-04-19 18:28

Ridas naujame lietuviškame LNK seriale „Gyvenimo receptai“ gavo šeimos vyro vaidmenį, kuris po 16-os metų santuokos palieka žmoną. „O ką jūs manot, realiame gyvenime juk dar ne taip būna. Aš nepasakyčiau, kad tai – sunkus vaidmuo. Reik tik apsižvalgyt aplink ir gyvenime matomus pavyzdžius perkelt į ekraną. Nes jei gerai pasvarstyti, juk sako, kad vyrai su amžiumi nesikeičia, tik jų žaislai tampa didesni. Jei vaikystėje jis žaidė smėlio dėžėje su mašinėlėmis, žiūrėk, po keliolikos metų jis jau vairuos tokią mašiną“, - samprotavo aktorius.

Pasidomėjus, kodėl gi tie mūsų vyrai tokie silpni, ir, vos gavę daugiau meilumo, tuoj suka „į kairę“, Ridas svarstė, kad tai įtakoja į gyvenimą įžengusi rutina. „Visiems gi reikia to dėmesio. O jūs ką, galvojat, kad vyrai jau kitokie? Jei per tiek metų į šeimą atslinko rutina, o šalia atsirado moteris, kuri ir pagiria, ir palepina, ir to dėmesio daugiau parodo, tai aišku, kad ji turi visus šansus susilaukti atsako.“

Rido Žirgulio personažas Tomas – žmoną Jūratę palieka per 16-ųjų vedybų metinių vakarėlį, kuriame dalyvauja gausus būrys artimųjų ir bičiulių. Kas toji moteris, taip lengvai nuviliojusi vyrą, sužinosite jau naujame LNK sezone startuosiančiame seriale „Gyvenimo receptai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.