Laura Imbrasienė: mano vaikai auga, o klausimų nemažėja

„Nors vaikų auginimas didelė atsakomybė, kartu tai galimybė mėgautis gyvenimu kiekvieną akimirką ir į pasaulį žvelgti kiek kitaip – daug paprasčiau, nei mes, suaugusieji, įpratę. Tad drąsiai galiu teigti – kiekviena mano diena su vaikais kaskart atneša po rimtą iššūkį ir dozę gryniausios laimės!“ – taip savo kasdienybę apibūdina jau ketvirtąjį sezoną pradėsiančios TV laidos „Padėkime augti“ vedėja Laura Imbrasienė, visai neseniai pakeitusi įvaizdį.

Laura Imbrasienė.
Laura Imbrasienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2014, 11:23 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:33 AM

Moteris sako esanti nepaprastai laiminga dviejų vaikų mama.

„Mano vaikai auga, o klausimų ne mažėja, jų, atvirkščiai – daugėja, tad noriu ir toliau kartu su žiūrovais dalytis tuo, ką žinau, išgirsti jų patarimų, drauge tartis ir atrasti“, – teigia Laura, kviesdama žiūrovus šeštadieniais prie arbatos puodelio įsijungti BTV televizijos kanalą. Būtent šiame kanale naująjį sezoną pradeda laida „Padėkime augti“.

Pasak laidos vedėjos, naujasis sezonas ypatingas: „Esame subrendę kalbėti įdomesnėmis ir galbūt rimtesnėmis temoms, naujoms pažintims. Šį sezoną paliesime įvairias sritis – vaikų psichologinę raidą, streso valdymą, kalbėsime apie reabilitaciją, daug dėmesio skirsime vaikų skaitymui ir, žinoma, pramogoms. Mes vis dar tokie pat smalsūs ir aktyvūs kaip ir visi keturmečiai“.

Laida prasideda rugpjūčio 30 d. 10 val. per BTV televiziją. Kaip visuomet, ji bus gausi patarimų, konkursų, įdomių svečių ir pašnekovų, sveikatos ir kitų sričių profesionalų nuomonių bei tyrimų apie tai, kas svarbu auginant jaunąją kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.