Serialo „Pasmerkti 3“ filmavimo aikštelėje V. Kupšys šlubuoja

Rugsėjo 1 dieną į TV3 eterį grįžta trilogijos „Nemylimi. Svetimi. Pasmerkti“ aktoriai. Pirmadieniais-ketvirtadieniais – TV serialas „Pasmerkti 3“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 1:32 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:34 AM

Mafijozą Makarą seriale vaidinantis aktorius Vytautas Kupšys filmavimo aikštelėje jau kurį laiką šlubuoja. Herojaus patirta negalia aktoriaus nevargina, bet tai, kaip jo herojus elgiasi su moterimis, patį Vytautą verčia raudonuoti.

TV3 žiūrovams matyti šypseną Makaro veide pavyksta ne dažnai. „Pasmerktų“ žvaigždė Makaras – grėsmingas personažas. O šį sezoną, anot V. Kupšio, personažas netgi pranoks pats save.

„Makaras bus reto baisumo, labai žiaurus, nes pasijus užspęstas į kampą. Situacija labai užaštrinta ir visiškai neaišku, į ką tai išsivystys. Vyksta nuolatinės kombinacijos, o jas narpliodamas Makaras bus kaip niekada tiesmukas. Jis negalvos apie kitokias pasirinkimo galimybes. Savo problemas spręs vienu būdu – pašalindamas kliūtį iš kelio“, – intriguoja V. Kupšys.

Paranojiškas elgesys Makarą užvaldo po sprogusios ir koją sužeidusios granatos. Dėl to filmuodamasis naujausioje serialo dalyje V. Kupšys priverstas elegantiškai šlubuoti.

„Įdomu, kai herojus šlubas – jis įgauna kitą spalvą, – šypsosi aktorius. – O šiaip man labiausiai gaila, kad Makaro gyvenime taip trūksta moterų. Iš ryto – apsauginis Romka, vakare – apsauginis Malickis. O moterų – nėra!“

Kita vertus, nėra kuo stebėtis: Makaras išties nepasižymi galantišku elgesiu su damomis. „Yra frazių, kurias man netgi reikia prisiversti pasakyti. Pavyzdžiui, kai moteris veju pro duris – kokiais žodžiais. Nenuostabu, kad Makaras toks vienišas“, – svarsto aktorius.

V. Kupšys jau įprato, kad visi – ne tik gatvėje sutikti žmonės, bet ir giminės – jį vadina Makaru. „Pradžioje buvo keista. Dabar jau įpratau – šeštus metus gyvenu su Makaro personažu, televizijos žiūrovams esu ne kas kitas, kaip jis“, – pripažįsta V. Kupšys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.