Ką veikė T. Vaškevičiūtė ir T. Erbrėderis vienoje lovoje?

Prasidėjęs TV3 serialo „Pasmerkti“ naujasis sezonas nepašykštėjo emocijų, o jo herojai atskleidė ne tik aštrius charakterius, bet ir gerą fizinę formą. Fechtavimo įgūdžius neseniai parodęs „Pasmerkti III“ aktorius Tadas Gryn atskleidė, kad vasarą užsikrėtė ir burlenčių sportu. Nuo jo neatsilieka ir partnerė ne tik seriale, bet ir gyvenime – aktorė Toma Vaškevičiūtė.

T.Vaškevičiūtei teko vaidinti ir pikantiškose scenose.
T.Vaškevičiūtei teko vaidinti ir pikantiškose scenose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:25 PM

Ekstremalaus sporto „užkratą“ T.Gryn ir T.Vaškevičiūtė gavo iš kolegos aktoriaus ir režisieriaus, profesionalaus buriuotojo Algirdo Gradausko.

„Jis buriavo, o mes mokėmės. Tai vyko Latvijos miestelyje Paviluoste. Važiavome aplankyti bičiulio, bet taip įsitraukėme, kad netrukus ir patys jau murdėmės Baltijos jūroje“, – pasakoja Tadas.

„Negalėčiau teigti, kad gyvenime išbandžiau daug sporto šakų. Buriavimas man taip pat buvo visiška naujiena, – prisipažįsta Toma nusikvatodama: – Baltijos jūroje visą laiką tiesiog kapanojomės. Tadas bent buvo atsistojęs ant lentos, aš dar ne. Bet man vėjas buvo mažiau palankus, bangos mažesnės, gal dėl to nepavyko?“

Vis dėlto pirmas kartas su burlente abiems labai patiko ir per atostogas užsienyje jie nedelsdami susirado buriavimui tinkamą krantą.

„Bet ir vėl nelemta: oro sąlygos buvo pernelyg blogos, net patyrę buriuotojai kapanojosi vandenyje, mūsų – naujokų – nė neleido į jūrą. Lieka viltis su lenta išmokti plaukti kitą sezoną“, – viliasi T.Vaškevičiūtė.

Kol burlentės džiūsta, laukdamos naujo sezono, TV3 serialo „Pasmerkti III“ naujasis sezonas jau prasidėjo. Šį rudenį T.Gryn ir T.Vaškevičiūtės herojai Viktoras ir Asta patys atsidūrė jausmų vandenyne.

Moteris pradėjo kovą su savo priklausomybe kvaišalams reabilitacijos centre, tačiau ten sutiktas patrauklus vyras Julius (akt. Tomas Erbrėderis) netikėtai supainiojo jos jausmus. Tik ar audringas romanas turi ateitį?

Aistrai pasidavusiems serialo meilužiams – Astai ir Juliui – jau teko filmuotis pikantiškose scenose. Jas netrukus pamatys ir TV3 žiūrovai. Serialas „Pasmerkti III“ rodomas pirmadieniais–ketvirtadieniais 20.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.