Į laidą Radžis atskubėjo iš miško – su baravykų pintine

Į BTV televizijos šou projekto „Muzikinė kaukė” filmavimus komisijos narys Radžis Aleksandrovičius atskubėjo tiesiai iš miško - su didžiuliu krepšiu baravykų. Svajonių jaunikis seniai buvo besidžiaugęs tokiu laimikiu.

R.Aleksandrovičius.
R.Aleksandrovičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 3:27 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 10:48 AM

„Lietuvos miškai pastaruoju metu eina iš proto, kur tik pasisuksi, ten kyšo baravykas. Man patinka grybauti, o dar labiau patinka valgyti gerai pagamintus grybus. Ypatingai su bulvėmis. Mano šuo Baronas kartas nuo karto taip pat neatsisako paskanauti baravykų”.

Garsus dainininkas Radžis džiaugiasi ne tik puikiu grybų laimikiu, tačiau yra laimingas, jog jam teko garbė būti televizijos projekto „Muzikinė kaukė” komisijos nariu.

„Smagu, jog po truputį televizijos ekranuose vis daugėja muzikinių projektų. Mane žavi šis projektas tuo, jog dalyviai turės galimybę atsiskleisti ne tik vokalinius, bet ir aktorinius sugebėjimus. Labai laukiu filmavimų ir dalyvių pasirodymų” – su užsidegimu kalbėjo Radžis.

„Muzikinės kaukės” gerbėjai dalyvių pasirodymus turės galimybę išvysti spalio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.