Inga Valinskienė Katažiną Zvonkuvienę išvadino papūga

„Zvonkui nerodykit šitos laidos!” – juokėsi LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ mokytoja Katažina Zvonkuvienė, kuriai „aklųjų perklausų“ metu teko imtis moteriškų ir seksualių gudrybių bandant prisivilioti talentingą ir balsingą dalyvį į savo mokinių gretas.

K.Zvonkuvienė ir I.Valinskienė.
K.Zvonkuvienė ir I.Valinskienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 3:56 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:55 AM

Beje, dalyvis į K.Zvonkuvienės gudrybę sureagavo vyriškai: „Žmona apačioje stovi, atsargiai!“ O dėl to paties talentingo dalyvio besikaunanti Arūno ir Ingos Valinskų pora buvo aštresnė – Arūnui ištarus repliką apie spalvingą trumputę Katažinos suknelę „atrodai kaip vaivorykštė“, Inga rėžė: „Papūga ji, ne vaivorykštė!“

Ką K.Zvonkuvienė padarė, kodėl buvo išvadinta „papūga“ ir kurį mokytoją pasirinko talentingasis „Lietuvos balso“ dalyvis, pamatysite jau pirmoje „Lietuvos balso“ laidoje rugsėjo 14-ąją.

„Lietuvos balse“ šiemet – net 13 viską fiksuosiančių kamerų ir daugiau nei 20 lokacijų – nuo pagrindinės filmavimo aikštelės iki poilsio kambarių ir kiemelio mokytojams. Visa Teatro arena tapo „Lietuvos balso“ arena. Prie šio projekto šiemet dirba daugiau nei 300 pramogų ir televizijos verslo profesionalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.