J. Smoriginas: „R. Ščiogolevaitė dukters krūtimi nemaitina“

TV3 žiūrovai jau šį ketvirtadienį pamatys pirmąją diskusijų laidą „Ginčas be taisyklių“, kurią vesti patikėta patyrusiam televizijos laidų kūrėjui Kristupui Krivickui ir griežtajai dainininkei, projektų teisėjai Rūtai Ščiogolevaitei-Damijonaitienei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 1:55 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:47 PM

Premjeros „Ginčas be taisyklių“ tema – „Ar įmanoma suderinti motinystę su karjera?“ – itin aktuali patiems laidos vedėjams – ką tik antrosios atžalos susilaukusiai Rūtai ir turinčiam namie visada laukiančią trimis dukromis besirūpinančią žmoną Kristupui.

Kad karjerą su darbu suderinti įmanoma, R. Ščiogolevaitės-Damijonaitienės nuomonę parėmė rašytoja, žurnalų leidėja Eva Tombak su dukra, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė ir jaunoji politikė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė. K. Krivicko pusėn stojo ir ginti namų šeimininkių ir atsidavusių motinų ėmėsi jo žmona Jurgita Krivickienė, choreografas Jurijus Smoriginas, laktacijos konsultantė Daiva Šniukaitė Adner ir šeimos psichologė Giedrė Gutaitė-Klimienė.

Atvirauti apie save, žmoną ir šeimą teks K. Krivickui, o R. Ščiogolevaitei-Damijonaitienei – atsakyti į klausimus apie motinystę ir karjerą.

Rūta karštai diskutuos su laidos viešnia – D. Šniukaite Adner apie tai, kad ne visoms motinoms pavyksta maitinti kūdikį natūraliai. Į moterišką diskusiją įsiterps J. Smoriginas, netikėtai paklausdamas R. Ščiogolevaitės-Damijonaitienės: „O jūs, Rūta, pati maitinate kūdikį?“

Laidos vedėja J. Smoriginui atrėš, kad tai jam neturėtų rūpėti ir neturi nieko bendra su tema.

„Manau, kad jūs nemaitinate, dėl to čia kaip liūtė ir ginate savo nuomonę. Aš žiūriu į jūsų krūtis, ir galiu tai pasakyti“, – be užuolankų dėstys J. Smoriginas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.