Skandalingi kadrai iš radistų fotosesijos

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 4:31 PM

Paprastai tai, vyksta už kadro fotosesijose, lieka paslaptimi. Televizijos žvaigždės bijo kadrų, kur jos grimuojamos, rengiamos, joms pridedami plaukai, siaurinami drabužiai ar iškeliami biustai. Visa tai pasilieka už fotostudijos durų. Bet tik ne tada, kai prieš fotoobjektyvą stoja du bebaimiai radistai – naujos LNK laidos „Norim dar! Su Radistais“ herojai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Didžioji šių vyrukų premjera startuoja jau šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.

Po didžiuosius Lietuvos miestus pasklidus nuotraukoms su naujos laidos reklama, pasigirdo nuomonių, kad kai kurie kadrai – pernelyg pikantiški. Tačiau videomedžiaga iš fotosesijos, vykusio „Panama Food Garden“, atskleidžia, kad nuotraukų būta kur kas skandalingesnių.

Jūsų dėmesiui – menininko Andriaus Burbos žvilgsnis į tai, kaip buvo kuriamas žurnalo „TV antena“ viršelis ir įvaizdinė naują laidą „Norim dar! Su Radistais“ reklamuojanti fotosesija.

Fotosesijos akimirkos.
Fotosesijos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (1)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.