TV3 vadovės Lauros Blaževičiūtės lieknumo paslaptis

Naujojo TV3 sezono pristatymo vakarėlyje elegantiška juoda suknele ir raudonais bateliais pasipuošusi šios televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė (33 m.) atrodė ypač liauna. Regis, ir taip smulkaus sudėjimo moteris sulieknėjo dar labiau.

Haityje L.Blaževičiūtė neteko beveik penkių kilogramų.
Haityje L.Blaževičiūtė neteko beveik penkių kilogramų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-09 07:52, atnaujinta 2018-02-09 17:11

„Taip, iš tiesų netekau beveik penkių kilogramų. Tačiau tikrai ne dėl drastiškų dietų“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“ sakė L.Blaževičiūtė.

Moteris neseniai grįžo iš UNICEF labdaros misijos Haityje – kartu su dar keliais lietuviais ji keliavo padėti šios šalies, kurią prieš dvejus metus nusiaubė uraganas, gyventojams.

Beviltiškas skurdas, siaubinga nešvara, dvokas, karštis ir kasdienė kova už išgyvenimą – tokie įspūdžiai ilgam įsirėžė L.Blaževičiūtei į atmintį. Haityje lietuviai praleido aštuonias dienas.

„Kadangi iš Lietuvos išvykau sirguliuodama, turėjau labai saugotis, – pasakojo TV3 vadovė. – Gėriau antibiotikus. Stengiausi valgyti kuo mažiau vaisių, nes bijojau užsikrėsti kokia nors infekcija, ir gerti kuo daugiau vandens. Tačiau tas vanduo iš kūno kaipmat išgaruodavo – Haityje ne tik karšta, bet ir didžiulis oro drėgnumas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?