Milžinišką krūtinę turinti latvė: „Mano kūnas – mano verslas“

Lietuvos žiniasklaidai latvė Victoria Wild iki šiol buvo nepažįstama. Tačiau Prancūzijoje ir Italijoje, kuriose modelis gyvena ir dirba, ji – tikra žvaigždė. Smulkios moters krūtinės apimtis - daugiau nei vienas metras. Ne mažiau įspūdingai atrodo ir Viktorijos lūpos, užpildytos specialiu implantu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 1:06 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:26 PM

Beveik 100 tūkstančių litų – tiek Viktorija jau yra išleidusi plastinėms krūtinės, nosies, bei lūpų operacijoms ir nė neketina sustoti. Moteris trokšta dar bent per pusę didesnių lūpų, krūtinės, o ateityje ketina pasididinti ir sėdynę.

Tiesa, modeliui teks gerokai pavargti ieškant plastikos chirurgų, sutiksiančių ją vėl operuoti. Paskutinį kartą, kai Victoria nusprendė dar kartą pasididinti krūtinę, ją operuoti atsisakė ne tik Latvijos, bet ir Lietuvos chirurgai. Tąsyk modelis buvo operuotas Vengrijoje. „Mano kūnas – mano verslas“, - sako Victoria paklausta, kam jai reikia dar įspūdingesnių kūno formų. Moteris tikina, kad jos išvaizda jai ne tik graži, bet ir pelninga.

Gatvėse Viktoriją atpažįstantys žmonės prašo kartu nusifotografuoti ar padovanoti autografą. Victorijai mokama už dalyvavimą televizijos šou, interviu, foto sesijas Prancūzijoje ir Italijoje, o taip pat lankymąsi priėmimuose ir vakarėliuose, kuriuose ji – apmokama kviestinė žvaigždė. Už tai modelis kaskart gauna nuo 2 iki 5 tūkstančių eurų, arba nuo 7 iki 17 tūkstančių litų.

Pribloškiančios išvaizdos latvė Victoria Wild, ir jos pokyčiai gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio, rugsėjo 15-osios, vakarą 20.25 val. bus rodomi per LNK televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.