TV studijoje Juozas Statkevičius pranašesnis už Jurgį Kairį

Dizaineriui Juozui Statkevičiui (45 m.) vesti televizijos laidą sekasi geriau nei lakūnui Jurgiui Kairiui. Tuo įsitikino „Norim dar! Su radistais“ (LNK) rengėjai.

J.Statkevičiui vesti laidą sekasi geriau nei J.Kairiui.
J.Statkevičiui vesti laidą sekasi geriau nei J.Kairiui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 8:41 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:18 PM

Laidos prodiuseriai jos vairą kaskart siūlo vis kitam žmogui, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Prieš savaitę tai buvo J.Kairys. Skaitydamas scenaristų parašytą tekstą jis klydo, kartojo kelis kartus, o laidos rengėjams tekdavo stabdyti filmavimą.

O štai J.Statkevičiui viskas ėjosi kaip iš pypkės. Peržiūrėjęs reportažą, kuriame laidos vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius lenktyniauja vilkėdami nuotakų sukneles, dizaineris stvėrėsi už galvos: „Kitą kartą kreipkitės į mane – tikrai pasiūsiu jums gražesnius drabužius.“

Po to J.Statkevičius ėmė vardyti savo laimėjimus. Kai studijoje susirinkusi publika pradėjo murmėti, kad kuklumas puošia ne prasčiau nei gerai pasiūtas apdaras, dizaineris nesutriko: „Ką man laidos scenaristai parašė, tą ir skaitau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.