„Electronic I“ vokalisto ištvermė nustebino patyrusius karius

Grupės „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius dalyvavo specialiose karinėse pratybose, kur nustebino ne tik savanorius karius, bet ir seržantus. Dainininkui teko neeilinė užduotis – įveikti kliūčių ruožą, kuris skirtas egzaminuoti pratybas baigusius karius. Vos P. Sinkevičiui pradėjus įveikinėti pirmąsias kliūtis, visas dėmesys buvo skirtas būtent jam.

Dainininkas išmėgino ne tik kliūčių ruožą bet ir specialius savigynos pratimus su ginklu.<br>L.Dubrovskio nuotr.
Dainininkas išmėgino ne tik kliūčių ruožą bet ir specialius savigynos pratimus su ginklu.<br>L.Dubrovskio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laurynas Dubrovskis

2014-09-16 11:09, atnaujinta 2018-02-02 12:12

Aukštos tvoros, specialūs ropojimo keturiomis ruožai, lipimas virve ir daugelis kitų, neeilinių išbandymų P. Sinkevičiaus laukė Lietuvos didžiojo etmono Jonušo Radvilos mokomajame pulke. „Prieš važiuojant čia net neįsivaizdavau, kas manęs laukia. Dabar esu visas suprakaitavęs, šlapias ir uždusęs, tiesa, galiu pasakyti, kad labai sunku nebuvo, jaučiau adrenaliną, įspūdžiai nuostabūs“, - po įveikto kliūčių ruožo sakė P. Sinkevičius.

Vos tik dainininkas ėmė įveikinėti kliūtis iškart pajuto neapsakomą azartą. P. Sinkevičius ėmė varžytis ne tik su kitais kariais, tačiau ir su pačiu savimi. „Norėjau pamatyti, ką sugebu, kariai sakė, kad man sekėsi labai gerai, jie nustebo pamatę, kaip įveikinėju kliūčių ruožą,“ – džiaugiasi P. Sinkevičius.

Pasak seržanto Andrėjaus Spiridonovo, P. Sinkevičius būtų puikus karys, kurio nebūtų gėda priimti į karių būrį: „Matosi, kad Paulius yra sportuojantis, fiziškai pasiruošęs. Jam pratybų metu sekėsi išties neblogai. Žinant tai, kad tokios pratybos jam yra pirmosios, jo pasirodymas tieisog puikus.“

Dainininkas Lietuvos didžiojo etmono Jonušo Radvilos mokomajame pulke išmėgino ne tik kliūčių ruožą bet ir specialius savigynos pratimus su ginklu. Pastaroji užduotis P. Sinkevičiui nebuvo tokia sklandi kaip pirmoji. Atlikėjui ne tik teko dar labiau paprakaituoti, bet ir savo kailiu pajusti, ką reiškia tikras kariškas muštras. Kaip P. Sinkevičiui pavyko savigynos pratybos ir specialus kliūčių ruožas galite pamatyti naujoje projekto "Pavojingas ginklas" serijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo