Alfo Ivanausko kulinarijos laida – tarsi mėgstamas serialas

„VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – nuo spalio 4 d., šeštadieniais, 10.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-19 14:02, atnaujinta 2018-01-30 10:02

Geriausiu pasaulyje kulinarijos žurnalu pripažinto „VMG“ autoriai visus „Lietuvos ryto“ TV žiūrovus naują sezoną kvies į tikrą savo redakciją ir kūrybinę studiją. Unikalaus formato TV laida „VMG kulinarinis žurnalas“ kiekvieną šeštadienio rytą atskleis ne tik žinomiausio Lietuvoje kulinarijos projekto darbo užkulisius, bet ir atsakys į dažniausiai virtuvėje kylančius klausimus, siūlys daugybę originalių receptų, pokalbių su išradingiausiais pasaulio ir Lietuvos svečiais, specialių kulinarijos tyrimų bei eksperimentų. Laidą sudarys kelios intriguojančios rubrikos, kai kurios bus filmuojamos net visą parą ar už šimtų kilometrų nuo Lietuvos. Su VMG laida žiūrovai ne tik patirs skanių akimirkų, bet ir leisis į naujas kulinarijos keliones. Valandos trukmės laida „VMG kulinarinis žurnalas“ bus filmuojama ir specialioje dviaukštėje studijoje, kurioje visa buitinė technika ir baldai yra mobilūs, kaskart perstatomi pagal laidos koncepciją. Kūrėjai žada ir daug kitų netikėtų studijos interjero sprendimų, tad tradicinės virtuvės nepamatysime. „Naujoji laida bus tarsi mėgstamiausias jūsų bičiulių serialas, ji kaskart stebins, provokuos ir įkvėps ne tik gaminti, bet ir dažniau ragauti“, – garantuoja kulinaras A.Ivanauskas.

„VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – nuo spalio 4 d., šeštadieniais, 10.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024