Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Seimo rinkimai
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Ačiū senjorams
Atvira mokykla
UŽ LOJALUMĄ DOVANOJAM MALONUMĄ
Pirkite 24 mėnesių Lrytas Premium prenumeratą ir gaukite SPA procedūrų dovanų!
Prenumeruoti
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kulinarija
2
Atidus žvilgsnis į pirkėjo lėkštę: ištikimas klasikai, tačiau neatsisakantis ir naujovių
Skonis
1
To dar nebuvo: lietuviškos televizijos istorijoje – trumpiausia kulinarinė laida
Skonis
8
Pirmosios lietuviškos kulinarinės komedijos epicentre – intrigos televizijoje ir restorano virtuvėje
Žmonės
1
Kaip mokslas gali padėti išplakti tobulus kiaušinių baltymus kepiniams
It ir mokslas
1
Mokslas pataria: kaip šią vasarą pasigaminti geriausią kepsnį pasaulyje
It ir mokslas
1
Kaip pasitelkus mokslą (ir truputį rūgšties) kiaušinienę padaryti dar gardesne
It ir mokslas
2
Šis maisto priedas yra tiesiog demonizuojamas – bet štai ką apie jį sako mokslas
It ir mokslas
1
Europos astronautai kosmose užkandžiaus Panevėžyje kurtais skanėstais
It ir mokslas
2
Įdomioji istorija: kaip ir kodėl buvo išrasti kukurūzų spragėsiai?
It ir mokslas
42
Maisto entuziastai domėjosi italų virtuve: į patiekalų gamybą įsitraukė ir S. Vaitulionis
Stilius
3
Nuo keptų ežių iki 230 litrų alaus žmogui: viduramžių virtuvės įdomybės ir keistenybės
II dalis
It ir mokslas
3
Nuo liepsnelių iki gulbių: viduramžių virtuvės įdomybės ir keistenybės
I dalis
It ir mokslas
7
I. Stumbrienės dukra E. Stumbraitė prabilo apie kulinarinės karjeros pasirinkimą: „Savyje jaučiau, kad tai skirta man“
Žmonės
Daugiau naujienų