Grožio konkursas nušvis naujomis spalvomis

Šiųmetis konkurso „Mis Lietuva“ finalas persikelia į Lietuvos geografinį centrą – Kėdainius. „Lietuvos ryto“ televizija išskirtinę grožio šventę Kėdainių arenoje transliuos tiesiogiai sekmadienį, rugsėjo 21 d. 19 val.

Šiemet konkurse vienai iš gražuolių bus suteiktas naujas titulas – „Mis „Lietuvos rytas“.
Šiemet konkurse vienai iš gražuolių bus suteiktas naujas titulas – „Mis „Lietuvos rytas“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 5:23 AM

Gražiausios lietuvės rinkimus taip pat bus galima stebėti žiūrimiausioje internetinėje televizijoje tv.lrytas.lt.

Konkurso finale merginos kovos ne tik dėl gražiausios lietuvės titulo – nugalėtoja laimės unikalią galimybę atstovauti mūsų šaliai pasauliniame grožio konkurse „Mis pasaulis 2014“, o į konkursą „Mis visata 2014“ vyks pirmoji vicemis, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Komisija, vadovaujama nuolatinio jos pirmininko Beno Gudelio, taip pat nuspręs, kas taps „Mis elegancija“, „Mis foto“, „Mis gracija“ ir antrąja vicemis. Tradiciškai savo favoritę „Mis publiką“ išrinks ir renginio žiūrovai.

Be to, šiemet konkurse vienai iš gražuolių bus suteiktas naujas titulas – „Mis „Lietuvos rytas“.

Ja taps mergina, kuri surinks daugiausia portalo lrytas.lt skaitytojų balsų. Balsavimas portale vyksta iki rugsėjo 21 dienos 18 val.

Besirengiant konkursui, be visų kitų užduočių, merginoms teko pabūti aktorėmis. Kartu su naujojo „Lietuvos ryto“ televizijos sezono laidų vedėjais jos filmavosi vaizdo klipuose, kuriuose turėjo ne tik gražiai atrodyti ir atskleisti vaidybinius sugebėjimus, bet ir atlaikyti nemažai išbandymų.

„Nors merginos labai norėjo filmuotis ir džiaugėsi šia užduotimi, dauguma jų prisipažino, kad įtikinamai vaidinti yra labai sunku“, – juokėsi grožio konkurso prodiuserė Edita Katauskienė.

Laisviau gražuolės jautėsi prieš fotoobjektyvą. „PIX studijos“ meistrai fotosesijoje gyrė merginas už mokėjimą atsipalaiduoti ir už dailias figūras.

Renginyje koncertuos Natalija Bunkė ir grupė „Pop Ladies“, Linas Adomaitis, „Electronic I“, „Pinup Girls“, „4 Roses“, Jurgis Bruzga, Kristina Ivanova su grupe „Magnit“, „Rollikai“, „ŠarkA“.

1. Diana NIŽNIK (24 m.)

Ūgis: 168 cm.

Svoris: 48 kg.

Miestas: Kaunas.

Vytauto Didžiojo universitete baigė anglų filologijos bakalauro studijas. „Jaunystė – laikina, drąsa – nepalaužiama, žavesys – užkoduotas. Noriu sujungti visa tai, kas laikina, nepalaužiama ir žavinga, kartu“, – sako Diana.

2. Domantė KELBAUSKAITĖ (18 m.)

Ūgis: 169 cm.

Svoris: 49 kg.

Miestas: Ukmergė.

Abiturientė. „Grožio konkursai man nėra naujiena. Viskas prasidėjo nuo gimtojo krašto konkurso „Mis Ukmergė 2013“, kuriame tapau nugalėtoja ir gavau šansą dalyvauti konkurse „Mis Aukštaitija 2014“, – džiaugiasi Domantė.

3. Greta MALAKAUSKAITĖ (20 m.)

Ūgis: 181 cm.

Svoris: 65 kg.

Miestas: Ukmergė.

VU TVM tarptautinio turizmo verslo antro kurso studentė. „Kaip būsima turizmo srities specialistė norėčiau siekti pagrindinio prizo ir laimėti du viename – tiek kelionę į „Mis pasaulis 2014“, tiek galimybę pažinti naują šalį“, – užsibrėžė mergina.

4. Agnė KAVALIAUSKAITĖ (21 m.)

Ūgis: 172 cm.

Svoris: 56 kg.

Miestas: Panevėžys.

Studijuoja choreografiją Klaipėdos universiteto Menų fakultete. „Mis Lietuva“ – tai grožio konkursas, kuriame savo laimę turėtų bandyti kiekviena graži, savimi pasitikinti ir galinti atstovauti Lietuvai mergina“, – įsitikinusi Agnė.

5. Gabrielė GUTAUSKAITĖ (20 m.)

Ūgis: 172 cm.

Svoris: 51 kg.

Miestas: Panevėžys.

Baigė Rumšiškių Antano Baranausko gimnaziją. „Noriu sulaužyti gražuolės stereotipą“, – užsimojo Gabrielė.

6. Simona POVILAVIČIŪTĖ (24 m.)

Ūgis: 172 cm.

Svoris: 54 kg.

Miestas: Panevėžys.

Konkurso „Mis Aukštaitija 2014“ pirmoji vicemis. Yra baigusi verslo vadybos studijas. Dirba Vilniuje grožio salone nagų dizainere. „Netikiu prietarais, bet „Mis Aukštaitijos“ skaičius 6 man buvo sėkmingas. Šiame konkurse taip pat ištraukiau 6-ą numerį“, – sėkmės tikisi Simona.

7. Kornelija JURKUTĖ (20 m.)

Ūgis: 170 cm.

Svoris: 49 kg.

Miestas: Vilnius.

Mokosi Kazimiero Simonavičiaus universitete. „Konkursas „Mis Lietuva“ – puikus projektas, kuris suteiks dar daugiau pasitikėjimo savimi“, – mano Kornelija.

8. Reda GIEDRIKAITĖ (21 m.)

Ūgis: 173 cm.

Svoris: 55 kg.

Miestas: Vilnius.

Baigė vokiečių filologiją Vilniaus universitete. „Manau, kad vien grožio šiame konkurse neužtenka. Mergina turi būti ryžtinga, išmintinga, drąsi, inteligentiška, skleisti vidinę ramybę“, – mąsto Reda.

9. Patricija BELOUSOVA (18 m.)

Ūgis: 166 cm.

Svoris: 50 kg.

Miestas: Vilnius.

Baigė Jono Pauliaus II gimnaziją. „Esu profesionali sportinių šokių šokėja, pasaulio čempionato finalininkė. Scena – tai vieta, kurioje gerai jaučiuosi“, – neslepia šokėja.

10. Karolina IGNATAVIČIŪTĖ (20 m.)

Ūgis: 177 cm.

Svoris: 58 kg.

Miestas: Vilnius.

Vilniaus kolegijoje studijuoja kineziterapiją. „Noriu įrodyti, kad viena gražiausių Lietuvos merginų nebūtinai turi būti itin liaunų ir kartais net sveikatai pavojingų apimčių“, – meta iššūkį Karolina.

11. Alicija DOVEIKIS (19 m.)

Ūgis: 176 cm.

Svoris: 56 kg.

Miestas: Vilnius.

ISM vadybos ir ekonomikos universiteto vadybos ir analitikos pirmo kurso studentė. „Tikiuosi, kad konkursas suteiks daugiau patirties ir pasitikėjimo savimi“, – viliasi mergina.

12. Gintarė MISIŪNAITĖ (18 m.)

Ūgis: 175 cm.

Svoris: 55 kg.

Miestas: Švenčionėliai.

Baigė Švenčionėlių Mindaugo gimnaziją. „Tai mano svajonė ir iššūkis, kuris verčia nuolat tobulėti ir nepasiduoti“, – ryžtingai taria Gintarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.