Teta Beta: „Mes buvome žvaigždės, bet ne viskas buvo viešinama“

Žvaigždžių naujienų laidoje „VIP“ šį antradienį, rugsėjo 23 dieną, svečiuosis ypatinga viešnia – Bernadeta Lukošiūtė, kurią daugelis prisimena iš laidos „Labanakt vaikučiai“ kaip Tetą Betą. Laidos vedėja E. Kernagytė-Dambrauskė moterį kalbins apie darbą televizijoje, naująjį vaidmenį kine ir apie tai, kaip turi atrodyti ir elgtis eterio profesionalai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:44 AM

Bernadeta dalinsis įspūdžiais filmuojantis naujai kuriamame lietuviškame filme ir išsakys pastabas kai kuriems jauniesiems kolegoms, dirbantiems eteryje: „Aš negaliu gerbti žmogaus, kuris, dirbdamas profesionalų darbą, nesugeba taisyklingai kalbėti. Juk niekas netrukdo gražia kalba pasakoti apie viską.“

Prisimindama savo aukso amžių televizijoje, Bernadeta atskleis: „Taip, mes buvom žvaigždės, tik gerai, kad ne viskas buvo taip viešinama – ne kiekvienas nuėjimas į naktinį barą būdavo aprašomas.“

Koks B. Lukošiūtės laimės receptas? „Laimė neturi receptų – tai ne pyragas: paskaitei instrukciją ir iškepei“, – mano ji.

Vedėjų duetas E. Kernagytė-Dambrauskė ir Vaidas Baumila pristatys išskirtines istorijas iš šalies pramogų pasaulio. Savo nuomonę apie sostinėje vykusį maratoną išsakys baletmeisteris Jurijus Smoriginas, jam oponuos albumo „Neregėta Lietuva“ autorius Marius Jovaiša, o „Mis Fashion TV“ modelių konkurso nugalėtoja tapusi Karolina Toleikytė atskleis, kaip šis titulas pakeitė jos gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.