Mažieji radistai pravirkdė aktorę Larisą Kalpokaitę

„Ar jūs mylite savo vyrą?“ – atviro klausimo LNK laidoje „Norim dar! Su Radistais“ sulauks garsi Lietuvos aktorė Larisa Kalpokaitė ir susigraudins.

Žiūrovai išvys aktorės L.Kalpokaites ašaras.
Žiūrovai išvys aktorės L.Kalpokaites ašaras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:44 PM

„Bėgo dienos, kaip jaunos stirnaitės, slinko metai, kaip briedžiai seni, pranešėjai čia keitės ir keitės, bet nėkart jūs nebuvot vieni. Nebūsite vieni ir šįkart, nes visą vakarą aš, Laima Kybartienė, nepaleisiu „Norim dar“ vairo iš rankų!“ – energingai ir efektingai šią „Norim dar! Su radistais“ laidą pradės naujoji pranešėja, garsi sveikinimų koncertų ir loterijų vedėja Laima Kybartienė.

L.Kybartienė tapo ketvirtąja šio projekto pranešėja, perėmusi mikrofoną iš lakūno Jurgio Kairio, dizainerio Juozo Statkevičiaus ir aktorės Astos Baukutės.

Ne mažesnis išbandymas teks ir dar vienai garsiai šalies moteriai – aktorei Larisai Kalpokaitei. Jos ir LNK žiūrovų laukia labai atviras interviu su mažaisiais radistais Jonuku ir Rolanduku, kuriems pavyks savo pašnekovę pravirkdyti, tik kaip? Išskirtinis interviu su aktore – šį penktadienio vakarą, 21.00 val. LNK laidoje „Norim dar! Su Radistais“.

Taip pat laidoje pasirodys „Rondo“ ir „Božolė“ choras, šokėjai Andrius Butkus ir Vytautas Mackonis, dainininkai Linas Adomaitis ir Giedrė Kilčiauskienė „Empti“, pačios Alos Pugačiovos išgirtoji Monika Linkytė, grupė „Džentelmenai“, Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, „Superkompiuteris“, „Pelėkautai“, „Žvaigždžių lenktynės“ ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.