„Muzikinės kaukės“ premjeroje Radžis tapo ilgaplaukiu gitaristu

„Muzikinės kaukės” premjeroje žiūrovai bus nustebinti pačios komisijos, kuri priėmė iššūkį ir pasiryžo įkūnyti žinomus dainininkus. Vytenis Pauliukaitis ir Asta Baukutė tapo senosios lietuvių estrados žvaigždėmis. Atlikdami kūrinį „Tu ateik į pasimatymą” V.Pauliukaitis ir A.Baukutė tobulai įkūnijo Eugenijų Ivanauską ir Nelę Paltinienę.

Radžis ir M.Stonkus įkūnijo legendinę grupę „Modern Talking”.
Radžis ir M.Stonkus įkūnijo legendinę grupę „Modern Talking”.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 3:20 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:07 PM

„Labai esu dėkingas stilistui, parinkusiam man puikų kostiumą ir batus, kurie mane ir išgelbėjo. Man dainuoti taip, kaip amžiną atilsį, Eugenijus Ivanauskas dar labai daug pastangų reikėtų įdėti. Be abejo, prie puikaus pasirodymo prisidėjo ir mano nuostabi partnerė”, – su šypsena kalbėjo V.Pauliukaitis.

Radžis ir Mantas Stonkus įkūnijo legendinę grupę „Modern Talking”. Vyrukai užvirė tikrą vakarėlį filmavimo studijoje. Radžis įsikūnijęs į Thomą Andersą tapo ilgaplaukiu blondinu.

„Šią nuostabią pop grupę žinau nuo senų laikų. Jos muzikos klausiau ir klausausi. Įsikūnyti į šios grupės narį man buvo įdomu ir labai smagu”, – sakė Radžis.

Po pasirodymo M.Stonkus juokavo: „Visuomet drovėjausi dainuoti. Šį kartą buvau vokalistu Dieteriu Bohlenu. Numerį atlikau dainuodamas falcetu, manau, visai neblogai sekėsi. Jeigu dažniau lavinčiau dainavimą falcetu, tuomet galėčiau dainuoti kaip Vilius Tarasovas”.

Šį šeštadienį visus žiūrovus kviečiame pasinerti į muzikos pasaulį ir 19 val. įsijungti BTV kanalą. Laukia nuostabus ir linksmas vakaras su premjerine „Muzikine kauke”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.