Gražuolės rinkosi į serialo aktorės atranką

Penktadienio vakarą į sostinės senamiestyje esantį klubą „Mojo Lounge“ rinkosi gražuolės merginos. Čia vyko aktorės atranka populiariam ir šiuolaikiškam serialui „Meilė kaip mėnulis“.

Vaida Skaisgirė.<br>D.Umbraso nuotr.
Vaida Skaisgirė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-03 20:57, atnaujinta 2018-01-28 15:49

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ surengtame vakarėlyje dalyvavo daugybė jaunų ir dailių merginų, profesionalių aktorių, šokėjų bei modelių - visos jos siekė tapti nauju serialo veidu.

Neeilinėje atrankoje merginos turėjo parodyti, ką sugeba: pademonstruoti savo vaidybos įgūdžius, iškalbą ir įvairias komisijos užduotis.

Penktadienio vakarą buvo susirinkusi i neeilinė komisija. Ją sudarė televizijos guru Arūnas Valinskas, serialo „Meilė kaip mėnulis“ pagrindinio vaidmens atlikėjas Mykolas Vildžiūnas, charizmatiškoji etnomuzikologė, radijo ir televizijos laidų vedėja Zita Kelmickaitė bei žinomas TV prodiuseris Dominykas Kubilius.

Ši kompetentinga komisija išrinko netgi penkias merginas, kurių kova dėl galimybės vaidinti seriale tęsis pries televizijos kameras. Į laimingąjį galbūt būsimų aktorių penketuką pateko ir „Mis Lietuva 2012“ pirmoji vicemis Greta Mikalauskytė bei atlikėja ir renginių organizatorė Saulenė Chlevickaitė.

Atrankoje pasiodė ir buvusi grupės „Kitokios“ narė, šiuo metu su vyru krepšininku Vilmantu Diliu besiskirianti Guostė Dilienė. Tačiau jai patekti tarp to vakaro laimingųjų nepavyko.

Visą vakarą susirinkusius žmones linksmino populiarios grupės „Electronic I“ pasirodymas ir kitos malonios staigmenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.