Irenos Starošaitės karjeros pradžia – Lukiškių kalėjime

Į LNK laidos „KK2 penktadienis“ filmavimą, kur buvo švenčiamas Irenos Starošaitės gimtadienis, susirinkę dainininkės draugai bei buvę mokytojai pažėrė daugybę intriguojančių istorijų.

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ paaiškėjo, kad pirmieji I.Starošaitės ir J.Zavaliausko koncertai vyko Lukiškių kalėjime.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
LNK laidoje „KK2 penktadienis“ paaiškėjo, kad pirmieji I.Starošaitės ir J.Zavaliausko koncertai vyko Lukiškių kalėjime.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:41 PM

Iki šiol mažai kas žinojo, kad pirmieji Irenos muzikos mokytojai – Algimantas Ir Valdemaras Frankoniai. O humoristas Juozas Zavaliauskas – pirmųjų Irenos pasirodymų liudininkas.

Netikėtai paaiškėjo, kad pirmieji Irenos ir Juozo koncertai vyko Lukiškių kalėjime. Pasirodo, būtent ten, palikusi savo darbą cirke, dirbo Irenos motina. J.Zavaliauskas pasakojo, kad jam įsiminė ne tik koncertai Lukiškėse, bet ir laikas po jų.

„Lukiškių darbuotojai per „vidiaką“ man pirmą kartą parodė „seksiuką“. Žiūrėjom visą naktį“, – prisiminė J.Zavaliauskas.

Humoristas prisipažino, jog į tuomet dar 16-metės I.Starošaitės muzikinę programą jis iš pradžių nežiūrėjo rimtai. Tačiau išgirdęs, kaip ji dainuoja, nuomonę pakeitė.

„Maniau, kad ji – „pacankė“. Tačiau paaiškėjo, kad ta „pacankė“ – labai gabi“, – dainininkę gyrė J.Zavaliauskas.

Šventiniame filmavime paaiškės daugybė I.Starošaitės paslapčių. Pavyzdžiui tai, kad lietuvių kalbos ji išmoko būdama 16-os, kad tapti cirko artiste negalėjo dėl to, kad buvo per stambi, kad viename konkurse vos per plauką netapo nugalėtoja, bet ją nukonkuravo Filipas Kirkorovas. Daug smagių istorijų iš Lietuvos popscenos žvaigždžių kasdienybės ir specialus Žilvino Žvagulio šou Irenai – jau šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.