Maestro Donatas Katkus užėmė laidos vedėjo krėslą

Penktadienio šou „Norim dar! Su Radistais“ kaskart priverčia žiūrovus laukti, kas gi šiandien taps laidos pranešėju. Studijoje jau pabuvojo lakūnas Jurgis Kairys, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė. Šį penktadienį su LNK žiūrovais sveikinsis ir aistras kaitins maestro Donatas Katkus.

Šį penktadienį su LNK žiūrovais sveikinsis ir aistras kaitins maestro D.Katkus.
Šį penktadienį su LNK žiūrovais sveikinsis ir aistras kaitins maestro D.Katkus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-03 16:57, atnaujinta 2018-01-28 16:31

„Labas vakaras, žavingoji publika. Iš Vilniaus visai Lietuvai pradedame rodyti penktadienio vakaro šou „Norim dar! Su Radistais”. Aš – Donatas Katkus ir šį kartą laidai diriguosiu aš. O mūsų repertuare šiandien: „Sasha Song“, kuris dainuos, „Pinup Girls”, kurios ne tik dainuos, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, kuri nedainuos, žiūrovą ištiks tokia šlovė, kad norėsis dainuoti, „Mažieji radistai“ ir dideli klausimai baleto žvaigždei Nerijui Juškai, mokamas sūris pelėkautuose, ir, žinoma, „Prizų lietus”! – štai taip muzikaliai ir šmaikščiai laidą pradės D.Katkus ir netrukus uždainuos legendinę Franko Sinatros „I’m Singing In The Rain“.

Laidos vedėjams Rolandui Mackevičiui ir Jonui Nainiui maestro net sugalvos naujus vardus: „Plojimais pasitikite pirmąjį smuiką šiame orkestre – geros nuotaikos virtuozą, juoko vibrato Rolandą ir pirmąjį orkestro saksofoną, nenuoramą ir nuolat acciaccato Joną!”

Laidoje, kaip ir kiekvieną penktadienį, netrūks geros nuotaikos, humoro, prizų ir pokalbių! Pikantiškoji laidos dalis – „Pinup Girls“ nardys putose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.