Vyrams nepatinka, kai juos aplenkia moterys

Sakoma, kad vyrai ir moterys sutaria tik vienu klausimu – jie ir jos nepasitiki moterimis. Daugelis vyrų turbūt pritartų, jog moteris ir ginklas ne tik nedera tarpusavyje, bet yra pavojingas derinys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 11:42 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:59 PM

Ne vienas jų pasijaučia tikrai keistai, jei greičio trasoje jį aplenkia žavios damos vairuojama transporto priemonė. Todėl, pasak kai kurių stipriosios lyties atstovų, siuvinėjimas namie arba veikla prie puodų yra kur kas geresnis užsiėmimas nei ekstremalus sportas.

Kitokią nuomonę turi motokrosininkė Lina Stanevičiūtė. Pasak jos, lenktynės keturračiu motociklu puikiai tinka ir merginoms.

„Nuomonės apie moteris šiame sporte yra pasiskirstę į dvi stovyklas: vieni palaiko, kiti sako griežtą ne. Pastarieji dažniausiai yra varžovai vyrai, aplenkti moterų“, – šypsosi sportininkė.

Ar tikrai moterys turėtų vengti ekstremalių užsiėmimų? Kodėl neįprastas moterų sportas vis dar glumina visuomenę ir yra nedažnas reiškinys?

Dėl kokių priežasčių drąsios ir žavios damos laisvalaikiu renkasi valdyti jėgos aitvarą, važiuoti pavojinga motokroso trasa ar visada vyrišku atributu laikytais ginklais šaudyti į taikinius?

Visus atsakymus į šiuos klausimus, jau šį šeštadienį parengė laida „Mes pačios“. Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė žiūrovų prie ekranų laukia 9.30 val. per „LNK“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?