K. Brazauskienė: „Gyvenu taip, lyg mane filmuotų slapta kamera“

Lakūnas Jurgis Kairys, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė ir maestro Donatas Katkus – šis šaunusis penketukas jau išbandė penktadienio LNK šou „Norim dar! Su Radistais“ pranešėjo vietą, o kas savo balsu ir šmaikštumu stebins šį penktadienį 21 val.?

K.Brazauskienė nesutriko Radistų draugijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
K.Brazauskienė nesutriko Radistų draugijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-08 15:30, atnaujinta 2018-01-28 03:28

„Ponios ir ponai, damos ir džentelmenai, tiesiai iš Vilniaus šį vakarą per LNK į jus kreipiuosi aš, Kristina Brazauskienė. Turiu svarbią žinią. Dabar prasideda pats galingiausias penktadienio vakaro šou „Norim dar”! - štai taip energingai penktadienio vakarą pradės ką tik sūnų prie altoriaus nulydėjusi ir geros nuotaikos niekada nestokojanti K. Brazauskienė. – Kaip sako liaudies išmintis, „Geriau pamatyti vieną kartą, negu paskui daug kartų žiūrėti kartojimą”. Todėl likite su mumis ir pamatykite!”

O pamatyti šioje laidoje bus iš tiesų ką: Ruslanas Kirilkinas ne tik atliks naujausią savo dainą „Aš jau ne tavo“, o ir sulauks vedėjų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus išbandymo kiaušiniais! Scenoje pasirodys ir grupė „Royce", kuri su projektu „Playing the Depeche Mode" keliauja po garsiausius Lietuvos, Latvijos, Estijos, net Rusijos klubus ir festivalius... Laukia šmaikšti nesąmonė su „Sel‘u“ – Egidijus Dragūnas ten ar ne? Ką užfiksuos Norvegijoje Nijolės Pareigytės-Rukaitienės kamera ir kuri Lietuvos žvaigždė pateks į slaptos kameros pinkles?

„Gyvenimas - kaip spąstai: jei ne katinas pagaus, tai Konstitucinis Teismas prisikabins. Būna - laimi, būna - pralaimi. Svarbiausia, niekada nesigailėti, kad pabandei ir visada žiūrėti į priekį, - nesiliaus šmaikštauti garsiausia Lietuvos našlė K.Brazauskienė. – Aš visada stengiuosi gyventi taip, tarsi mane filmuotų slapta kamera. Tada net jeigu ir nufilmuos - aš atrodysiu nepriekaištingai!“.

Jau šį penktadienį tikrai bus ir į ką žiūrėti, ir ko paklausti, ir iš ko pasijuokti – jungiam LNK 21.00 val., nes čia „Norim dar! Su Radistais“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.