„Kvieskite daktarą!“: apie sveikatą bus kalbama dvigubai ilgiau

TV3 medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ visus žiūrovus kviečia stebėti laidą nauju laiku- trečiadieniais, 19.30 val., iš karto po TV3 Žinių. Negana to, medicinos pokalbių šou tampa dvigubai ilgesnis – net valandos trukmės.

Justino Jankevičiaus ir Alvydo Unikausko vedamoje laidoje diskutuojama apie sveikatą.
Justino Jankevičiaus ir Alvydo Unikausko vedamoje laidoje diskutuojama apie sveikatą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:39 AM

Laidą „Kvieskite daktarą!“ praėjusį sezoną pamėgo šimtai tūkstančių Lietuvos žiūrovų. Tai unikalus projektas, sugriovęs mitą, kad lietuviams medicina neįdomi. Šį medicinos pokalbių šou kasdien stebi itin skirtingi žmonės – senjorai, vaikai, dirbančios mamos, tėčiai, verslininkai. Laidos kūrėjai sako, kad jiems svarbiausia – šeimos sveikata.

„Kvieskite daktarą!“ vedėjai gydytojas docentas Alvydas Unikauskas ir Justinas Jankevičius siekia, kad laidoje pateikiama informacija būtų suprantama visiems, aiški, nesudėtinga. Kaip tik todėl net pačios rimčiausios temos čia kartais pateikiamos truputį pajuokaujant ir su viena kita komiškus klausimus uždavinėjančio Justino įterpiama replika.

„Kvieskite daktarą!“ – laida be jokių tabu: čia nebijoma kalbėti net apie intymiausius žmogui rūpimus dalykus. Ne veltui laidos vedėjas gydytojas A. Unikauskas tvirtina: „Žmogaus sveikatą rodo jo seksualinė sveikata.“

Nepatogių klausimų čia tiesiog nėra. Laidos rengėjai ragina žiūrovus pamiršti kuklumą ir rūpintis tiek savo, tiek savo sutuoktinio bei šeimos ir artimųjų sveikata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?