Sužinojęs apie apgavystę, V.Cololo įsiuto kaip bulius

Trečiadienio vakarą 21 val. TV3 projektas „Aš – kino žvaigždė” žiūrovams padovanos milžinišką emocijų pliūpsnį. Dideliais kontraktais susivilioję ir būsimo holivudinio filmo istorija patikėję, vaidmenį jame bandė gauti dar du garsūs Lietuvos žmonės – TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir dainininkė, „Chorų karų“ projekto praėjusio sezono generolė Asta Pilypaitė.

Sužinojęs, jog iš tiesų nesifilmuos jokiame filme, V.Cololo buvo labai piktas.<br>Laidos rengėjų iliustracija.
Sužinojęs, jog iš tiesų nesifilmuos jokiame filme, V.Cololo buvo labai piktas.<br>Laidos rengėjų iliustracija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:13 AM

V.Cololo buvo pakviestas į atranką, kur turėjo vaidinti kalinį. Improvizacinis vaidinimas kalėjimo tema buvo sunkiai prognozuojamas: filmavimo aikštelėje skambėjo ir pistoletų šūviai, ir riebūs keiksmažodžiai.

Paprašytas Vitalijus neatsisakė užsivilkti ir sportinį kostiumą bei ant rankų nusipiešti kalėjimuose įprastas tatuiruotes. „Buvo gražu žiūrėti, kaip nuoširdžiai jis stengėsi ir kiek daug jėgų įdėjo per atranką“, – prisimena TV3 laidos, tapusios rimtu egzaminu daugeliui žinomų žmonių, kūrėjas aktorius Martynas Nedzinskas.

„Sužinojęs, jog iš tiesų nesifilmuos jokiame filme, o tik pateko į televizijos šou, V.Cololo buvo labai piktas. Studijoje ant patogaus foteliuko sėdėjo ne visiems gerai žinomas besišypsantis Cololo, o įsiutęs bulius. Tai buvo tikra, jis buvo labai piktas ir man buvo baisu“, – prisipažįsta visą tiesą jam atskleidęs aktorius ir laidos kūrėjas Balys Latėnas.

Naujausioje laidoje „Aš – kino žvaigždė“ aktorinius gabumus taip pat demonstruos žavioji dainininkė A.Pilypaitė. Ji buvo pakviesta suvaidinti slaugę Mašą, kuri dešimt metų slaugo komos būklės gaisrininką ir įsimyli.

Gaisrininko vaidmenį atliko M.Nedzinskas, todėl juoko ir nepatogių situacijų tikrai netrūko. Kaip A.Pilypaitei pavyko susidoroti su neadekvačiu laidos kūrėjų elgesiu, TV3 televizijos žiūrovai galės įvertinti jau šį, trečiadienio, vakarą 21 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?