TV laidos vedėjui A. Unikauskui teko gelbėti apalpusią žiūrovę

Jau šį trečiadienį 19.30 val. TV3 eteryje – medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ Gydytojas Alvydas Unikauskas ir jo kolega Justinas Jankevičius ir vėl gvildens aktualiausias medicinos temas ir žiūrovų sveikatos problemas.

A.Unikauskas žaibiškai reagavo į situaciją, o atsigavusi žiūrovė buvo greitai nuvežta į Kauno klinikas.<br>Kadras iš laidos filmavimo.
A.Unikauskas žaibiškai reagavo į situaciją, o atsigavusi žiūrovė buvo greitai nuvežta į Kauno klinikas.<br>Kadras iš laidos filmavimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 10:43 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:13 AM

„Kvieskite daktarą!“ studijoje susirinkę svečiai netikėtai gavo progą patirti, ar gydytojas A.Unikauskas apie mediciną tik pasakoja, ar ją ir praktiškai taiko. Pastarajame filmavime žiūrovų eilėje viena moteris netikėtai neteko sąmonės. Žiūrovų džiaugsmui ir nukentėjusiosios laimei situaciją profesionaliai ir operatyviai ėmėsi spręsti daktaras A.Unikauskas. Metęs darbą aikštelėje, jis puolė prie nualpusios garbaus amžiaus moters. Paguldęs ją ant žemės, nukentėjusios kojas pakėlė į viršų, taip leisdamas kraujui greičiau patekti į smegenis.

J.Jankevičiaus paraginti studijos svečiai iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Dar neatvykus greitajai, žiūrovė atgavo sąmonę ir atsimerkusi gydytojui A.Unikauskui nusišypsojo. Pramerkusi akis „Kvieskite daktarą!“ vedėjo rankose, nukentėjusioji buvo palydėta į greitosios pagalbos automobilį ir pristatyta į Kauno klinikas. „Kvieskite daktarą!“ kūrėjai internautus kviečia pasižiūrėti specialų klipą iš įvykio vietos. Iki šiol niekam nerodytame vaizdo įraše – naudinga pamoka, kaip suteikti pirmąją pagalbą nualpusiam žmogui – tiesiai iš profesionalų:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip Ukrainai laimėti karą?