A. Ramanauskas: „Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pavirto Janutiene!“

„Nijolė Pareigytė pavirto Rūta Janutiene ir pradėjo daryti siužetus apie sunkų gyvenimą. Žiūrėkite ir mėgaukitės, kad nesate Nijolės siužeto herojus. O jeigu esate, tada žiūrėkite ir mėgaukitės, kad patekote į televiziją!” – po parodyto siužeto laidoje „Norim dar! Su radistais” šio penktadienio vakarą išrėš Algis Ramanauskas, perėmęs šios laidos vedėjo mikrofoną.

„Nijolė Pareigytė pavirto Rūta Janutiene ir pradėjo daryti siužetus apie sunkų gyvenimą", – po laidoje „Norim dar! Su radistais” juokavo A.Ramanauskas.
„Nijolė Pareigytė pavirto Rūta Janutiene ir pradėjo daryti siužetus apie sunkų gyvenimą", – po laidoje „Norim dar! Su radistais” juokavo A.Ramanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 11:36 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 10:46 PM

Ponia Kristina Brazauskienė, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė, lakūnas Jurgis Kairys ir maestro Donatas Katkus – šis šaunusis šešetas jau išbandė penktadienio šou „Norim dar! Su Radistais“ pranešėjo vietą.

„Labas vakaras! LNK kanalu iš Vilniaus visai Lietuvai pradedame rodyti gerą šou, nes jis nupirktas iš britų – „Norim dar! Su radistais”. O šiandien ne tik su radistais, bet ir su manimi – Algiu Ramanausku. Viso vakaro metu aš jus erzinsiu, pranešdamas ką netrukus pamatysite, – geros nuotaikos ir šmaikštumo nestokos naujasis „Norim dar!“ pranešėjas. – Taigi netrukus pamatysite kaip Donatas Montvydas nedarys savo suktuko, kaip Arūnas Valinskas neatsilaikys prieš mažųjų radistų klausimus, kaip vienas žmogus prieš savo valią taps žinomas visai Lietuvai, kaip kitas žmogus laimės čia visokių daiktų, kurių jam nelabai ir reikia. Dar būtinai bus superkompiuteris, Nijolė ir kiti neįprasti reiškiniai mūsų televizijose!”

Laidoje muzikinis išbandymas laukia „Lietuvos balso“ mokytojo Donato Montvydo, scenoje audrą sukels grupė „Skamp“, laukia keisti videosiužetai su labai keistais judesiais iš sporto klubo, labai keista situacija su šuniuku ir policininku bei dar keistesnė situacija su aiškiarege parke, atviras mažųjų radistų interviu su „Lietuvos balso“ mokytoju Arūnu Valinsku ir be jokios abejonės Nijolės Pareigytės-Rukaitienės ir „Nijolės TV“ benefisas – specialus reportažas iš Norvegijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.