J. Nainys ir R. Mackevičius: „Per valandą priubagavome 8 litus!“

Šio penktadienio vakarą „Norim dar! Su Radistais“ šou – išbandymas, kokio dar neteko patirti laidos vedėjams „radistams“ Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui. Slapta laidos kamera užfiksuos juos ubagaujančius garsenybių vakarėliuose.

J.Nainys nusprendė paubagauti garsenybių vakarėliuose.
J.Nainys nusprendė paubagauti garsenybių vakarėliuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 9:41 PM

Paklaustas, kaip gi jiems sekėsi, J.Nainys susumuos rezultatą: „Per valandą prisiubagavom 8 litus ir 7 centus. Padalinu iš dviejų – keturi litai ir trys su puse cento... Dirbant per dieną po aštuonias valandas prisiubagautume 32 litus ir 28 centus, tai mėnesio uždarbis dirbant be išeiginių – net 968 litai 40 centų!”

Ką nuspręs laidos vedėjai J.Nainys ir R.Mackevičius – mesti dabartinius darbus ir eiti ubagauti, ar ne – pamatysime šį vakarą.

O žiūrėti bus ir daugiau ką: muzikinis išbandymas laukia „Lietuvos balso“ mokytojo Donato Montvydo ir ne muzikinis – jo konkurento „Lietuvos balse“ Arūno Valinsko, scenoje audrą sukels grupė „Skamp“, „Lietuvos balso“ lakštingala Justina Budaitė, laukia labai keisti videosiužetai su labai keistais judesiais iš sporto klubo, labai keista situacija su šuniuku ir policininku bei dar keistesnė situacija su aiškiarege parke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas