Šokėjas Andrius Butkus vesti dar nenori

Netrukus per LNK televiziją startuos naujas savaitgalio šou „Šventę švęsti“ – tai smagios ir nuotaikingos jaunavedžių varžybos televizijos eteryje. Ką tik susituokusios poros susikaus tradiciniuose vestuvių žaidimuose, į savo komandas pasikvietusios pabrolius, pamerges bei rinks geriausias vestuvių dainas.

„Vesti aš nenoriu, man ir taip gerai!” – rimtų įsipareigojimų kratosi A.Butkus.
„Vesti aš nenoriu, man ir taip gerai!” – rimtų įsipareigojimų kratosi A.Butkus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 4:32 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 9:20 PM

Nepamirštamą šventę visiems dovanos vedėjų trijulė – šeiminiuose reikaluose labai daug patyrusi Asta Baukutė, neseniai vedęs Marius Jampolskis ir svajonių jaunikis Andrius Butkus.

„Koks aš svajonių jaunikis, greičiau svajonių senikis, – titulo kratosi A.Butkus. – Vesti aš nenoriu, man ir taip gerai!”

Andrius džiaugiasi už savo naujosios laidos dalyvius, ką tik sumainiusius aukso žiedus: „Jie – šaunuoliai, nepabūgę įsipareigojimų visam gyvenimui. Be to, ir laida mūsų puiki, čia niekas nieko blogo nekalba, neša tik puikias emocijas ir kviečia džiaugtis kitų laime“.

Šeiminiuose reikaluose patyrusi Asta Baukutė sako dar neatradusi vedybinės sėkmės recepto. „O kas žino tą paslaptį? Kita vertus, ar ji gali būti viena? Manau, kad reikia atvira širdimi eiti į santuoką, nemeluoti sau ir kitiems. Bet galiu pasakyti, kad tos poros, kurios ateina pas mus į laidą, yra ypatingos: jos drąsios, džiaugiasi vienas kitu ir nebijo, kad kaimynas nužiūrės. Šioms poroms, tikiuosi, bus pats geriausias vedybinis gyvenimas“, – šypsosi A.Baukutė.

Prieš metus šeimą sukūręs kitas „Šventę švęsti“ vedėjas M.Jampolskis sako, kad darnus šeimos gyvenimas yra ilgas procesas, gyvenimo tikslas.

„Vieniems pasiseka, kitiems ne. Bet stengtis verta. Mudu jau ketverius metus kartu, o įspaudai pase nieko nepakeitė, nes savo įspaudą galvoje jau turėjau. Mums kiekviena diena kaip šventė. O tą šventę reikia švęsti“, – sako naują LNK šou pristatantis M.Jampolskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.