Verslininkės Ingos Budrienės išpažintis – prie virtuvės stalo

Dažnai vadinama Kauno ponia, kartais pašiepiama žodžiu „poniutė“, Inga Budrienė jau penkiolika metų yra sėkminga verslininkė. Daugeliui atrodo, jog sėkmė šią moterį lydėjo visuomet, tačiau jos gyvenimo pradžia toli gražu nebuvo rožėmis klota.

Pasakodama savo gyvenimo istoriją laidai „Virtuvės istorijos“ I.Budrienė gamino cepelinus su sraigėmis.
Pasakodama savo gyvenimo istoriją laidai „Virtuvės istorijos“ I.Budrienė gamino cepelinus su sraigėmis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-17 12:03, atnaujinta 2018-01-26 22:46

Būdama 21-ių ir likusi su kūdikiu ant rankų kaunietė turėjo galvoti kaip ne tik pati išsimaitinti, o ir mažą sūnų auginti. Inga dirbo daug darbų – nuo padavėjos iki mokytojos. Po truputį pradėjusi judėti į priekį, ji sutiko savo būsimą vyrą.

Galbūt pati patyrusi nelengvų išbandymų moteris užjaučia tuos, kam šiame gyvenime sunkiausia. Prieš penkerius metus kartu su vyru įsivaikino sūnų Mantą. Mažasis greitai įsiliejo į Budrių šeimą ir, anot sutuoktinių, išmokė juos kantrybės ir atjautos.

I.Budrienė didžiausia savo likimo dovana laiko vyrą Darių, kuris pakeitė jos gyvenimą į gerąją pusę bei išmokė nepasiduodant siekti savo tikslų. Jau 15 metų šeima puoselėja bendrą sėkmingą verslą. Atrodo, veikliai moteriai to negana. Inga jau kelerius metus organizuoja renginius, taip pat yra moterų klubo direktorė bei Vienos pokylio ambasadorė.

Kokie yra šios garsios moters ateities planai? Ar dažnai Budrių šeima susiburia prie bendro stalo? Ką jie gamina?

Laidos „Virtuvės istorijos“, kurią veda aktorius Andrius Žiurauskas, kūrėjai intriguoja: šio sekmadienio rytą Inga atskleis, kaip pasiruošti cepelinus su... sraigėmis.

„Virtuvės istorijos“ – sekmadieniais 10.00 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.