Audrius Rakauskas-Gustavas: „Mano laidą sūnus pramiegodavo“

Daugybė vaikų sekmadieniais stengiasi anksčiau išsiristi iš lovos, kad galėtų pažiūrėti „Gustavo enciklopediją“ (LRT televizija). Tačiau Audriaus Rakausko (49 m.) sūnui tėvo vedama laida vaikystėje buvo nė motais.

Daugiau nuotraukų (1)

(„TV antena“)

Oct 18, 2014, 8:05 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 6:01 PM

23 metų Augustas Rakauskas prisipažino, kad sekmadieniais 10 val. rodomą „Gustavo enciklopediją“ paprastai pramiegodavo, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Tai vaikinas prasitarė praėjusį sekmadienį kartu su tėvu dalyvaudamas pirmojo lietuviško vaidybinio animacinio filmo „Gustavo nuotykiai“ pristatyme.

Filme A.Rakauskas įkūnijo pagrindinius herojus – specialųjį korespondentą Gustavą ir profesorių Velykį Kalėdauską-Kučį.

„Per premjerą buvau apimtas streso, norėjau atsistoti ir išeiti nesulaukęs filmo pabaigos. Galvoje sukosi klausimas: ir kam tai gali būti įdomu? Po filmo kuo greičiau smukau iš salės, nes bijojau žiūrėti žmonėms į akis“, – atvirai emocijomis su „TV antena“ dalijosi A.Rakauskas.

Prieš šešerius metus pradėtoje kurti juostoje pritaikytos naujausios kompiuterinės grafikos technologijos. Netrukus dienos šviesą išvys ir to paties pavadinimo A.Rakausko parašyta knyga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.