Lietuvių kilmės amerikietė TV studijoje krūtimis skaldė plytas

Galingiausių pasaulyje krūtų savininke vadinama lietuvių kilmės amerikietė Susan Sykes televizijos studijoje skaldė plytas, daužė arbūzą ir lankstė alaus skardines.  

Susan Sykes stebino ir šiurpino laidos dalyvius.
Susan Sykes stebino ir šiurpino laidos dalyvius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 4:08 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 10:49 PM

Penktadienio vakarą LNK televizijos laidoje „KK2 penktadienis“ – neįtikėtinas šou. Amerikietė Susan Sykes, galingiausių pasaulyje krūtų savininkė ir Gineso rekordininkė, dar vadinama Busty Heart pasiryžo išties šokiruojantiems eksperimentams.

Arbūzai, beisbolo lazdos, plytos ir alaus skardinės – ir tai dar anaiptol ne visi daiktai, kuriuos LNK eteryje savo krūtimis niokojo Susan. Išvydęs tai Kauno vicemeras S.Buškevičius buvo pakraupęs.

„Aš pirmą kartą džiaugiuosi, kad gerai bėgioju. Jeigu ji prie manęs prisiartins – pabėgsiu“, - laidos pradžioje drebėjo S. Buškevičius. Tiesa vėliau jis įsidrąsino ir netgi išdrįso kartu su Susan pašokti itin jausmingą šokį.

Susan Sykes neslėpė, kad jos triukai – itin pavojingi. Tuomet kai skyla plytos, jų šukės gali žiauriai supjaustyti kojas arba netgi įpjauti krūtis. Susan iššūkiai šokiravo ir laidoje dalyvavusį plastikos chirurgą K.Maslauską, kuris neslėpė, kad tai, ką daro Susan – pavojinga sveikatai ir netgi gyvybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.