Nuo šunų sprukęs Mindaugas Rainys: „Pro akis prabėgo gyvenimas“

Netrukus TV3 pasirodysiantį realybės šou „Pasiutę šunys“ lietuviams kurti padėjo ir visame pasaulyje populiaraus TV serialo „Dingę“ (Lost) prodiuseris kanadietis Rochas Fortinas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 6:59 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:29 PM

„Pasiutę šunys“ – siaubo realybės šou, kurio dalyvių miške tyko įvairūs išbandymai. Jiems, pavyzdžiui, teks sprukti nuo šunų (tiesa, dresuotų).

Projektas, kurio nugalėtojui atiteks 10 tūkst. eurų (apie 34,5 tūkst. litų), – tarptautinis. Jis transliuojamas JAV, Didžiojoje Britanijoje, Švedijoje ir Danijoje, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

„Lietuvoje buvo filmuojami ir tie epizodai, kuriuos matys Švedijos bei Danijos žiūrovai, – pasakojo šou prodiuseris Mindaugas Rainys. – Kuriant juos ir dalyvavo R.Fortinas. Jis prisipažino labai nemėgstantis miško, bet pirmąsyk atvykus į mūsų šalį teko beveik visą laiką praleisti miškuose. Tačiau prodiuseris gyrė lietuvių įdirbį ir profesionalumą.“

M.Rainys ir R.Fortinas visas užduotis nusprendė išbandyti patys. Tiesa, pirmiausia traukė burtus, kuris bėgs nuo šunų. Šią užduotį išbandyti teko M.Rainiui.

„Kai stovėjau prie starto linijos ir girdėjau už nugaros penkių šunų lojimą, prieš akis prabėgo visas gyvenimas“, – prisipažino prodiuseris ir pridūrė, kad per filmavimą netoliese budėjo greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.