„Norim dar! Su radistais“ Helovinas – su „Mis Lietuva 2014“

Ponia Kristina Brazauskienė, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė, lakūnas Jurgis Kairys, maestro Donatas Katkus, kandusis Algis Ramanauskas ir Artūras Zuokas – tai jau praeitis, nes šį Helovino penktadienį LNK šou „Norim dar! Su Radistais“ valdys „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė.

Šį Helovino penktadienį LNK šou „Norim dar! Su Radistais“ valdys „Mis Lietuva 2014“ A.Kavaliauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šį Helovino penktadienį LNK šou „Norim dar! Su Radistais“ valdys „Mis Lietuva 2014“ A.Kavaliauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 3:03 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 10:24 PM

„Labas vakaras! Pagaliau penktadienio vakaras ir jūs tikrai šito nusipelnėte! Iš Vilniaus visai Lietuvai mes pradedame rodyti ypatingą Helovino šou „Norim dar! Su radistais”. Aš – Agnė Kavaliauskaitė, daugeliui jūsų žinoma kaip „ta matyta mergina iš interneto”, o kitiems – tiesiog eilinė „Mis Lietuva 2014“. Visą vakarą jums pranešiu, ką matysite“, – energingai laidą pradės A.Kavaliauskaitė.

O matyti šį vakarą 21 val. per LNK bus tikrai ką: „Šlovės akimirką”, kuri šokiruos; Vaidą Baumilą, kuris dainuos iš svetimo telefono; mažieji radistai pasiklys miške ir atsidurs Lietuvos raganos Vilijos Lobačiuvienės trobelėje; Jonas ir Rolandas nepasiklys miške, bet vis tiek bus baisu – jie virs zombiais. „Superkompiuteris” irgi švęs Heloviną – Panevėžyje jis bus taip užpultas minios, kad net prireiks apsaugos darbuotojų, o „Prizų lietus” taps tikrų tikriausia prizų pūga.

Didžiausias siurprizas laukia šio šou vedėjo Rolando Mackevičiaus – jo močiutė pasirodys drauge su Radžiu ir atliks dainą „Po kojom kelias tolimas“.

„Rolandai, neabejoju, kad daugelis anūkų norėtų turėti tokią močiutę kaip tavo. Tik nežinau, ar daug močiučių norėtų turėti tokį anūką kaip tu, nes jos tikriausiai norėtų Radžio,” – šypsosis ir replikuos „Mis Lietuva 2014”.

Speciali „Norim dar! Su Radistais“ Helovino laida – penktadienį, 21 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.