Dainos Bilevičiūtės apvalumai tapo privalumais

Dėl apkūnumo kritikos neretai sulaukianti dainininkė Daina Bilevičiūtė (50 m.) dalyvauja televizijos projekte, kuriame jos formos tapo pranašumu.

D.Bilevičiūtė įkūnijo A.Pugačiovą (kairėje) ir M.Caballe.
D.Bilevičiūtė įkūnijo A.Pugačiovą (kairėje) ir M.Caballe.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-02 08:04, atnaujinta 2018-01-23 18:38

Sėkmė D.Bilevičiūtę aplankė BTV laidoje „Muzikinė kaukė“, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Joje solistei taip įtaigiai pavyko persikūnyti į rusų popmuzikos primadoną Alą Pugačiovą, kad net sulaukė laidos vedėjo Algio Ramanausko pagyrų ir puokštės gėlių.

Dar rengdamasis filmavimui A.Ramanauskas juokais prasitarė: „Jei tau, Daina, pavyks mane nustebinti Alos Pugačiovos įkūnijimu, įteiksiu puokštę gėlių.“

Neseniai išsipildė ir dar viena D.Bilevičiūtės svajonė – burtai lėmė įkūnyti jos įkvėpėją, autoritetą, pasaulinio lygio operos solistę Montserrat Caballe.

„Ji – mano mėgstamiausia operos solistė, mano idealas. Visuomet svajojau būti kaip ji. Sugebėti dainuoti taip intelektualiai ir subtiliai, kaip tai daro M.Caballe, – kiekvieno operos solisto svajonė“, – neslėpė dainininkė, kuri kūno sudėjimu nedaug skiriasi nuo dieviško balso ispanų soprano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.