Žvagulių namuose Džordanos Butkutės hitas įgavo tikrąją prasmę

Jau kurį laiką atlikėjai Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė nė akimirkos nepraleidžia be filmavimo kamerų. Laidos kūrybinė grupė kone apsigyveno garsios Lietuvos pramogų pasaulio šeimos namuose, mat čia filmuojamas dokumentinės realybės šou be vaidybos „Žvagulio klanas“. Tiesa, kartais šeimininkas keliasi anksčiau už visus pasimėgauti vienatve.

Žvagulių namuose filmuojamas dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Žvagulių namuose filmuojamas dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-03 12:36, atnaujinta 2018-01-23 12:30

Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ TV3 televizijos paskyroje pasirodė trumpas filmukas, kuriame geros nuotaikos pagautas dainininkas ir TV3 naujojo dokumentinės realybės šou pagrindinis herojus Žilvinas Žvagulis ankstų rytą nulipa laiptais ir savaip interpretuoja Džordanos Butkutės dainą „Vienas namuose“, pats filmuodamasis telefonu.

Šis Lietuvos scenos karalienės hitas realybės šou filmavimo įkarštyje įgavo ypatingą prasmę. Juk pabūti vienam namuose – itin reta galimybė Žilvinui, kuris kartais nori pakvailioti ne prieš profesionalias televizijos kameras, o prieš savo išmanųjį telefoną.

Ž. Žvagulio atliekamas šlageris „Vienas namuose“ jau buvo pažiūrėtas beveik 10 000 kartų.

„Žvagulių klanas“ – intriguojantis dokumentinės realybės šou. Pirmą kartą šalies televizijų istorijoje filmavimo kameros įjungtos ryškių pramogų pasaulio žvaigždžių – Žilvino ir Irenos Žvagulių − namuose. Žiūrovų laukia unikali galimybė iš arti pamatyti visiškai tikrą, nesurežisuotą ir nepadailintą garsenybių gyvenimą. TV3 žiūrovai Žvaguliams įprastoje aplinkoje pamatys artimus žinomos šeimos giminaičius ir draugus – populiarius pramogų pasaulio atstovus. Filmavimo kameros nuves ir į Žilvino bei Irenos koncertų užkulisius, į pramogų pasaulio vakarėlius. Jokių tabu nebus ir žvaigždžių namuose: kameros seks paskui garsius dainininkus ir į jų perlinę vonią, ir į miegamąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.