Sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas nenori būti nevykėlis

Dvylika garsių vyrų jau ketvirtą dieną atsibunda Rukloje, LDK Algirdo mechanizuotame pėstininkų batalione. Palikę savo šeimas, verslus, darbą ir patogią kasdienybę vyrai mokosi ginti tėvynę. Šie idealistai – LRT projekto „Tikri vyrai“ dalyviai.

Sportininko karjerą baigęs, praeityje ne vieną kelių sąnarių traumą patyręs sunkiaatletis R.Vyšniauskas nepakelia didelių krūvių, o ilgų distancijų bėgimas sukelia buvusiam sportininkui nepakeliamus skausmus.
Sportininko karjerą baigęs, praeityje ne vieną kelių sąnarių traumą patyręs sunkiaatletis R.Vyšniauskas nepakelia didelių krūvių, o ilgų distancijų bėgimas sukelia buvusiam sportininkui nepakeliamus skausmus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 4:25 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:38 AM

Po sočių pusryčių vyrai sužino apie naują iššūkį – šiandien jų gyvybei gali grėsti pavojus, jiems netrukus bus išdalinti tikri koviniai šoviniai. Pirmą kartą „Tikri vyrai” sužinos, kad šaunant į tikrą taikinį tikrais koviniais šoviniais tiesiog gyvybiškai būtina sulaikyti kvėpavimą ir išlikti ramiam.

„Nebuvau toks taiklus šaudydamas su G36, tačiau pistoletas – mano stiprioji pusė, sušaudžiau taikliausiai iš visų”, – džiaugėsi stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas.

Save visišku pacifistu vadinantis Marijus Žiedas dalyvius ir profesionalius karius nesiliovė stebinęs šaulio sugebėjimais: „Na taip, negaliu patikėti pats, man tikrai neblogai sekasi šaudyti. Viskas gana aišku ir tikslu. Gal aš tiesiog nesijaudinu, todėl viskas pavyksta gerai.”

Pusės dienos pratybos Gaižiūnų poligone iš vyrų atėmė daug jėgų, tačiau tai – dar ne visi jiems tekę išbandymai.

Grandinis Nerijus Globys parengė dar vieną užduotį. Per vos 5 minutes projekto dalyviai turi surasti kažin kur jų laukiantį automobilį.

Sportininko karjerą baigęs, praeityje ne vieną kelių sąnarių traumą patyręs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas nepakelia didelių krūvių, o bėgimas, ypač ilgų distancijų, sukelią buvusiam sportininkui nepakeliamus skausmus. Tad per 5 minutes įveikti kelių kilometrų atstumą Ramūnui – neįveikiama kliūtis.

„Vadas pasiūlė mane nešti! Dabar įsivaizduokite: visi bėga ir dar neša mane?! Na jau ne, geriau mirsiu, bet manęs kaip kokio nevykėlio niekas neneš. Skauda, bet vis tiek bėgsiu!” – dalinosi įspūdžiais R.Vyšniauskas jau po sėkmingai įveiktos užduoties.

„Tikrų vyrų” nuotykiai Rukloje dar tik prasideda. Kuriam vyrui sunkiausia, kuris svajoja apie namus, o kuris suprato atradęs savo pašaukimą, sužinosime jau šį ketvirtadieni 18.50 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.