Pusnuogis Agness Landau meilužis nugalėjo konkurentus

Šią savaitę lrytas.lt projekto „Blogometras“ tema – „Akys lygsvaros nelaiko“. Tinklaraštininkai tikina, kad kurdami video pasitelkė visą savo fantaziją. Vieni bandė stebinti žiūrovus žvairumu, kiti temą siejo su alkoholiu. O štai garsiausia Lietuvos transeksualė Agness Landau pasitelkė seksualumo ginklą – aimanuodama parodė pusnuogį meilužį, kuris užgožė visų likusių dalyvių vaizdo įrašus.

A.Landau viešai parodytas meilužis sukėlė tikrą komentarų audrą.<br>Stopkadras.
A.Landau viešai parodytas meilužis sukėlė tikrą komentarų audrą.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 9:28 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:04 AM

Nors turnyrinėje „Blogometro“ lentelėje A.Landau pagal balsų skaičių yra paskutinėje vietoje, interneto vartotojų dėmesio ji sulaukia daugiausiai, o jos video dažnai užgožia šalies aktualijas. Atrodo, kad A.Landau yra puikiai perpratusi taktiką, kaip sudominti savo gerbėjus. Šį kartą paviešintas transeksualės meilužis sukėlė tikrą komentarų audrą. „Visą laiką galvojau, kad ji miega su storais plaukuotais seniais, bet kai pamačiau, kokie vyrai ant jos lipa, prisipažinsiu, šiek tiek pavydėjau. Vienaip ar kitaip, Agness video būna įdomiausi. Galima ir pasijuokti, ir gauti šoką, kitų dalyvių man tiesiog gaila“, - nuomonę prie A.Landau video dėsto komentatorė, prisistatanti Aneta.

Pastaruoju metu vis daugiau kritikos sulaukia lyderių pozicijas turnyrinėje „Blogometro“ lentelėje užimantys broliai Artūras ir Miroslavas. Pasak internautų, jei tik varžovai pasistengtų, galėtų pralenkti brolius. „Įvertinau šį video iš gailesčio trimis žvaigždutėmis. Labai patiko pirmieji video, atrodė, kad vaikinai vakarais mane pralinksmins, pakels nuotaiką po sunkios dienos universitete, bet klydau. Kuo toliau, tuo labiau jūsų video prastėja. Nesuprantu, kaip lrytas.lt kelia juos į savo portalą, kuris skirtas intelektualesnei, gerą humorą vertinančiai publikai. Na, broliai, jeigu darote iš savęs klounus, gal bent būkite profesionalūs klounai“, - rašo Jolita prisistatanti komentatorė.

Antrą vietą užimantis Igor Shishkin kurį laiką buvo tikra interneto sensacija. Jo video socialiniuose tinklalapiuose buvo dalintąsi labiausiai, tačiau, projektui įpusėjus, gerbėjai abejoja I.Shishkin kūrybingumu. „Kai pirmą kartą pamačiau šio dalyvio video, buvo įdomu. Neblogai pasirinktas vaidmuo, kalbantis kūnas be galvos įnešė šiek tiek paslaptingumo. O dabar ne tik galvos, bet ir visiškai nieko nesimato. Jokios fantazijos, nes personažas visiškai neišpildytas. Ištisai kartojamos tos pačios frazės. Jei nemoki improvizuoti, tai gal prieš tai bent parepetuok ir tik tada filmuokis? Gėda“, – tokia nuomone dalinasi žiūrovas, prisistatantis Marka.

Įvertinti ir išreikšti savo nuomonę apie naujausius lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvių video galite ir jūs. Kas bus apdovanotas išskirtiniais „Apple“ prizais ir bus paskelbtas geriausiu video tinklaraštininku, sprendžia žiūrovai, vertindami dalyvius po jų video esančiomis žvaigždutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.