„Lietuvos talentų“ teisėjus stebino mago pasirodymas

Jau šį sekmadienį – TV3 šou „Lietuvos talentai“ žiūrovų laukia vaikinų, pademonstruosiančių ilgos praktikos reikalaujančius talentus, antplūdis. Be aštriausių emocijų, čia netrūks to, kas keltų nuostabą, šypseną, susižavėjimą ar net baimę.

„Lietuvos talentų“ teisėjai M.Mikutavičius, R.Ščiogolevaitė, S.Urbonavičius-Samas.
„Lietuvos talentų“ teisėjai M.Mikutavičius, R.Ščiogolevaitė, S.Urbonavičius-Samas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 1:09 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 4:02 AM

Vienas į sceną pakilusių vaikinas – profesionalus barmenas. Po neįtikėtino jo šou teisėjas Marijus Mikutavičius šypsodamasis komentavo: „Tu tokį nekaltą vakarą pažadinai manyje žvėrį – iškart norisi eiti prie baro!“ O griežtumu neretai pasižyminti Rūta Ščiogolevaitė negailėjo pagyrų ir pavadino barmeną „aukščiausio lygio profesionalu“.

„Lietuvos talentų“ scenoje pasirodys ir mikromagijos atstovas – vienintelis toks šių metų šou atrankose. Jaunas vyras savo triukais pakerėjo teisėjus.

Marijus, kad ir kaip besistengdamas, nesugebėjo perprasti mago rodomų triukų. Smalsumo vedamas teisėjas net užlipo ant scenos ir bandė iš arti tyrinėti, ką bei kaip daro magas. Praradęs viltį tiesiog sušuko: „Kaip jūs tai padarote?!“ Tačiau vaikinas tik truktelėjo pečiais ir pripažino pats nesuprantąs.

Tiesa, vieno triuko paslaptį magas vis dėlto atskleidė, parodydamas savo mažąjį draugą – nykštuką, kuris ir pradangina daiktus vyriškio delnuose. Tiesa, teisėjai vos spėjo pamatyti mažą rankytę, grobiančią žiedą tiesiai iš mago delno. Dėl šio triuko salė tiesiog paklaiko – tie, kurie spėjo išvysti mažojo nykštuko pirštus, dar ilgai negalėjo atsipeikėti iš nuostabos.

Ant scenos užlipo ir kariai. Jau antrąkart „Lietuvos talentuose“ dalyvaujantys vyrai prieš kelerius metus gerokai išgąsdino Rūtą ir ji atsisakė ištarti jiems „Taip“. Šiemet komanda sugrįžp su dar pavojingesne programa – pademonstravo vidinės ramybės ir koncentracijos meną, pakvietė ant scenos talentų teisėją ir prodiuserį Saulių Urbonavičių-Samą. Negana to, parklupdė jį, uždėjo ant galvos arbūzą ir... kirto tikru, daugiau nei 3 kilogramus sveriančiu, kardu.

Atsvara adrenalinui tapo raudonplaukė mergaitė, į šou atėjusi su grupe draugų. Suskambus linksmam motyvui, mergaitė pradėjo dainuoti sunkiai suprantama kalba, o pauzėse tarp dainos posmelių, vos atgavusi kvapą, pūtė fleitą. Reginys ir nuotaika buvo neįtikėtina! Po dainos Samas neatsispyrė smalsumui ir pasiteiravo, ar tai japonų kalba atlikta daina.

Sekmadienį kraują kaitins ir pole dance atstovė – aplink stulpą šokanti mergina, žavėjo jauna balerina, stebins vaikų šokių grupė ir kiti savo talentais abejingų nepaliekantys dalyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.