A. Tapino dukra Vasara žengė pirmuosius žingsnius į šou pasaulį

Nuo šiol vaikai į sapnų karalystę galės leistis lydimi garsiausių Lietuvos aktorių ir diktorių įskaitytų pasakų, kurių galima klausytis mobiliesiems įrenginiams skirtoje programėlėje „LRT pasakos“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 4:44 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:31 AM

Joje patalpinta daugiau kaip penkios dešimtys vaikų pamėgtų pasakų iš LRT aukso fondo. Pasakas įskaitė Elvyra Žebertavičiūtė, Vytautas Rumšas, Lilija Žadeikytė ir kiti iškiliausi Lietuvos „balsai“. Pasakas iki šiol buvo galima girdėti kas vakarą per LRT radiją, o nuo šiol jų bus galima klausytis bet kur ir bet kuriuo metu. Klausydami programėlėje esančių įrašų vaikai gali piešti iliustracijas savo mylimiausioms pasakoms ir nusiųsti jas į programėlės galeriją. Pasakas galima reitinguoti, jomis dalintis su draugais socialiniuose tinkluose.

Ketvirtadienį programėlę vaikams pristatė ir pirmieji ja mėgautis galėjo patys vaikai. Kaip veikia programėlė, jaunesniems vaikams pademonstravo LRT laidų vedėjo Andriaus Tapino dukra Vasara. LRT radijo laidos „Tetos Betos viktorina“ vedėja Tetą Beta (Bernadeta Stankevičienė) pasekė Donaldo Biseto pasaką „Pamirštas gimtadienis“.

Programėlę galima nemokamai parsisiųsti iš Google Play parduotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.