„Blogometro“ dalyvių fantazijai koją pakišo prišalęs liežuvis

Ar gali būti, kad Agness Landau vaikystėje net pusvalandį išbuvo prišalusi liežuviu prie šaldytuvo? Ir visa tai tik dėl to, kad jos mama tuo metu buvo užsiėmusi buities darbais? Ar tikite, kad Domantas Belevičius iš visos širdies trokšta draugauti su interneto žvaigžde Monika Šalčiūte, o gatvėje sutikta viešnia iš Maskvos leidosi „laižoma“ nepažįstamo vaikino? Visi šie vaizdai jau dabar yra lrytas.lt projekte „Blogometras“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-07 09:52, atnaujinta 2018-01-22 02:33

„Neprišalk, liežuviui šalta“ – ši „Blogometro“ tema, matyt, išsprogdino didžiausią „blogerių“ fantazijos bombą, mat vieni bandė prie ko nors prišalti, kiti – pasakojo, kodėl to daryti neverta, o likę – apskritai nuklydo į dausas.

Vienintelė projekto dalyvė mergina – Ieva Maslauskaitė – liko ištikima savo tvarkingam video stiliui ir atsiuntė kulinarinės laidos vertą vaizdelį, kaip pasigaminti ledus iš šaldytų bananų. Tuo tarpu antroje projekto vietoje šiuo metu esantis Igor Shishkin liko ne tik be galvos, bet ir be žado – vaikinas pasakojo, kaip šalta prie klubų budintiems apsauginiams ir lengvo elgesio mergelėms, nors lauke tuo metu buvo bent 10 laipsnių šilumos.

Užsitęsęs ruduo koją pakišo ir Sigitui Mikūtai – neradęs jokio kito video temos sprendimo, vaikinas pasikalbėjo su savimi ir pabrazdino gitarą. O didžiausios internautų užuojautos greičiausiai sulauks Denis Balinskis – pamiršęs apie salmoneliozės grėsmę, vaikinas bandė prišalti liežuviu prie mėsgalių, kuriuos rado tėvų šaldiklyje.

Jokio aiškaus siužeto šiai temai, matyt, nesugalvojęs Omantas Jokubaitis nufilmavo dialogą su nematomu konkurentu, tačiau apie ką iš tiesų šis video, spręs „Blogometro“ žiūrovai. Beje, gali būti, kad šįkart vienu iš projekto dalyviu - Martynu Slavinsku - susidomės Rusijos specialiosios tarnybos. Mat jį, priekabiaujantį prie viešnios iš Maskvos, nufilmavo jos draugė.

Jau ilgai lyderių pozicijas išlaikantis brolių duetas "Stimo Media" šįkart, panašu, perskaitė tik dalį užduoties – jų video nebuvo jokio liežuvio, o nufilmuoti žmonės iš tiesų niekur neprišalo ir patenkinti mėgavosi atšiauria nežinomos šalies žiema.

Ar tema „Neprišalk, liežuviui šalta“ iš tiesų pakišo koją „Blogometro“ dalyviams? O gal kaip tik paskatino juos išdarinėti "crazy" dalykus prieš kamerą? Įvertinkite patys lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvius jau dabar. Kas bus apdovanotas išskirtiniais „Apple“ prizais ir bus paskelbtas geriausiu video tinklaraštininku, sprendžia žiūrovai, vertindami dalyvius po jų video esančiomis žvaigždutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.