Aktorius Eimutis Kvoščiauskas scenoje iš nuostabos neteko amo

Įpusėjęs BTV projektas „Muzikinė kaukė” nešykšti staigmenų ne tik žiūrovams, bet ir šou dalyviams. Šį šeštadienį žiūrovai galės išvysti, kaip iš nuostabos amą prarado aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

„Kai pamačiau, kad šalia manęs stovi ir dainuoja tikrasis Tomas, man pakirto kojas ir atėmė žadą", – prisimindamas filmavimą juokavo E.Kvoščiauskas.
„Kai pamačiau, kad šalia manęs stovi ir dainuoja tikrasis Tomas, man pakirto kojas ir atėmė žadą", – prisimindamas filmavimą juokavo E.Kvoščiauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 3:42 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:33 AM

„Muzikinės kaukės“ scenoje aktorius įsikūnijo į Tomą Augulį ir atliko jo hitą „Sąnariai”. Tačiau vidury pasirodymo netikėtai ant scenos užlipo tikrasis Tomas Augulis ir ėmė dainuoti.

„Kai pamačiau, kad šalia manęs stovi ir dainuoja tikrasis Tomas, man pakirto kojas ir atėmė žadą, tačiau teko greitai susiimti ir baigti pasirodymą, nes nenorėjau, kad komisija skirtų man mažiau balų dėl to, kad įvyko tokia staigmena”, – prisimindamas ekstremalų filmavimą juokavo E.Kvoščiauskas.

„Pirmą kartą mano laidoje atvyko ir „originalas”, – džiaugėsi laidos vedėjas Algis Ramanauskas.

Šį šeštadienį netikėtu pasirodymu nustebins ir Daina Bilevičiūtė, kuri įkūnys Violetą Riaubiškytę-Tarasovienę. Juozas Butnorius taps Aleksandru Ivanausku-Fara iš grupės „Rondo”, Ištvanas – lyriškuoju Erosu Ramazzotti, o žavioji aktorė Lina Rastokaitė – fatališkąja latvių primadona Laima Vaikule.

Spalvingi pasirodymai, siurprizai „Muzikinėje kaukėje” jau šį šeštadienį, 19 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.