Liveta Kazlauskienė prabilo apie sveikatą ir dingusį balsą

Dainininkė Liveta Kazlauskienė TV3 infošou „Viral'as“ prisipažino, kad jos gyvenime – štilis, mat itin pablogėjo sveikata. Estrados primadona buvo priversta nutraukti koncertinę veiklą.

„Viskas. Supratome, kad reikia nutraukti visus koncertus, nes ir balsas po pastarojo koncerto dingo“, – sakė L.Kazlauskienė.
„Viskas. Supratome, kad reikia nutraukti visus koncertus, nes ir balsas po pastarojo koncerto dingo“, – sakė L.Kazlauskienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 1:18 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:53 AM

Nors L.Kazlauskienė neseniai atšventė savo penkiasdešimtmetį, ji – ne iš kelmo spirta moteris. Estrados primadona pasakos, kad per tiek metų teko patirti visko – ir linksmybių dainuojant restoranuose, ir likimo siųstų išmėginimų šeimoje.

„Viskas. Supratome, kad reikia nutraukti visus koncertus, nes ir balsas po pastarojo koncerto dingo. Visiškai švokščiau. Buvau taip pavargusi, visą mėnesį buvo taip, kad gulėjau ir tik į lubas žiūrėjau, ašaros riedėjo“, – savo istoriją „Viral'o“ žiūrovams pasakos L.Kazlauskienė.

Nuvykus pas medikus dainininkė įsitikino, kad sveikata – ne juokas. Aktyviai nugyvenus pusę amžiaus, reikia savimi rūpintis.

„Išaiškėjo, jog yra rimtų sveikatos sutrikimų. Todėl dabar esu stebima gydytojų“, – guodėsi Liveta.

Bėda viena nevaikšto. Sveikatos sutrikimų turi ir jos vyras Petras Kazlauskas. Tiesa, jam medikai nustatė klausos problemų.

Liveta laidoje „Viral'as“ atviraus, kad daugelis pavydi jiems laimės, meilės, vadina pavyzdine šeima, bet pripažins, kad gyvenime buvo visko – net minčių apie skyrybas.

„Buvo tokių minčių ir norėjome išsilakstyti abudu. Ir jis norėjo bėgti nuo manęs, ir aš norėjau nuo jo. Nenorėjau jo nei girdėti, nei klausyti jo dainų“, – atviraus dainininkė.

Livetos gyvenimo istorija iš jos pačios lūpų – pirmadienį, lapkričio 10 dieną, 19.30 val. laidoje „Viral'as“.

Laidoje laukia ir kitos karštos bei aktualios temos. Skaudi drama Jonavoje – protiškai neįgalus keleivis buvo įkalintas garaže ištisą savaitgalį. Kas dėl to kaltas – neįgaliųjų centro autobuso vairuotojas ar atsitiktinumas?

Kita istorija nukels į Kauną: čia apiplėšimai bare įvyksta žaibiškai ir net vidury dienos. Pasakojimas apie įvykį – tiesiai iš baro savininko lūpų.

Taip pat laidoje: ką turi bendra draudimas energinius gėrimus pardavinėti nepilnamečiams ir... odekolonas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.