Amžinos jaunystės receptas: mėsa ar žolė?

Palangiškiui Kostui Raškauskui – jau septyniasdešimt, o jis neturi nei gramo viršsvorio ir vis dar iškelia tiek, kiek pats sveria – apie 80 kilogramų. Tačiau jo dienos meniu yra toks, nuo kurio kalorijas skaičiuojančios damos amo netektų.

Pensininkas Kostas sako, kad užvalgęs žolės jis nepakeltų štangos.
Pensininkas Kostas sako, kad užvalgęs žolės jis nepakeltų štangos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 12:05 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:42 PM

Pusryčiams – kalnas sumuštinių, varškė, vaisiai, pietums – silkė, didelė lėkštė sriubos, mėsa su bulvėm, pyrago ar torto gabalas, pavakariams – šaltiena, vakarienei – keturi kiaušiniai su bulvėmis ir salotomis. Aktyviai sportuojančiam vyrui įvairios mitybos mados, o ypač žaliavalgystė kelia siaubą. „Aš štangos nepakelčiau žolės užvalgęs, tik parident ją sugebėčiau“, – sako pensininkas. Diskusija apie amžinos jaunystės receptą – jau šį vakarą 21.00 val. laidoje „Nuoga tiesa“.

O jonavietė Inga Kaminskaitė, perėjusi prie žaliavalgystės, atsikratė iki tol ją kamavusių ligų, sako, yra kupina energijos bei gyvenimo džiaugsmo. Lengvąjį kultūrizmą praktikuojanti keturių vaikų mama susigrąžino jaunystėje turėtą figūrą ir mėsos skonio net nepasiilgsta. Vegetariškais patiekalais moteris maitina ir vaikus.

Visavalgio ir žaliavalgės dvikovą stebės dietologė Laisvūnė Petkevičienė. O „pupytė“ Vita Jakutienė ne tik papasakos, ko tenka imtis, kad išlaikytum puikią figūrą, bet ir išsakys savo nuomonę apie tėvus, kurie naujas mitybos madas perša ir savo vaikams.

„Nuogos tiesos“ studijoje - ir „Maisto banko“ vadovo Vaidoto Ilgio penkių litų dienai mitybos eksperimentas bei politikės Rūtos Vanagaitės amžinos jaunystės receptas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.