Kam reikėjo aktoriui Mantui Stonkui priaugti beveik 20 kg?

„Gydytoja man pasakė: „Pone Mantai, jei dabar, būdamas 26-erių metų nepradėsite sportuoti, ir vietoj savo stuburo neužsiauginsite raumenų, aš abejoju, ar būdamas 45-erių metų jūs galėsite vaikščioti....“, - šio pirmadienio vakaro laidoje 20.25 val. „Nuo... Iki...“ gydytojos žodžius išgirstus prieš kelerius metus cituoja aktorius Mantas Stonkus.

Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 1:46 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:33 PM

Keturis - penkis kartus per savaitę, po pusantros valandos – tiek Mantas sportuoja metus, ir jau dabar gali pasigirti ne tik pasitaisiusia sveikata, tačiau ir gerokai pasikeitusiomis kūno formomis. „Priaugau beveik 20 kilogramų masės“, - pasakojo Mantas.

Tiek aktorius pasakos sportuojantis ne norėdamas pasipuikuoti ištreniruotu kūnu, o todėl, kad to taip pat reikalauja ir jo kaip aktoriaus profesija.

„Tik iš šono smagiai atrodo po sceną lakstantys ir šūkaujantys aktoriai, tačiau niekas neįsivaizduoja, kokį atstumą nueiname spektaklio metu, ir kiek fizinių jėgų tam prireikia“, - aiškino M. Stonkus.

Mantas suskaičiavo. 9 kilometrai – tiek jam teko nueiti, nubėgti, kopti vieno 2,5 val. trukmės spektaklio metu ir su aukštakulniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.