TV laidoje Mantą Petruškevičių išjuokė vestuvių dainininkas

LNK laidoje „Yra kaip yra“ – aktuali tema ir vyrams, ir moterims. Stiliaus ekspertai ir žinovai įvardino didžiausias daromas stiliaus klaidas. Kaip puoštis einant į teatrą ir baletą? Kada privaloma vilkėti smokingą, o kada pakanka klasikinio kostiumo?

Laidos „Yra kaip yra“ svečiai.
Laidos „Yra kaip yra“ svečiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:23 PM

Nuotaikingoje diskusijoje apie stilių dalyvavo Plungės žvaigždės: dainininkas „Svajoklis“ ir jo bičiulis, vestuvių muzikantas Arūnas Jocys. Pastarasis baisėjosi perdėtai save prižiūrinčiais vyrais: „Baisu, kai vyrai skutasi pažastis, depiliuojasi ar darosi manikiūrą“ – laidoje atvirai savo mintis dėstė plungiškis.

Tiesa, šis vyras drąsiai kritikavo stilistą Mantą Petruškevičių: „Va tokie batai (kaip Manto Petruškevičiaus) pas mus Plungėj pardavinėjami morge po 19 litų“.  Bet stilistas nepasimetė ir drąsiai rėžė ką galvoja apie tokias pastabas.

Raisa Šarkienė su nauju įvaizdžiu taip pat neliko nepastebėta. Ji prisipažino, jog vėl imasi naujos veiklos. Šį kartą kurs savo ryškių drabužių liniją. „Lietuviai pilki ir nuobodūs. Gatvėse trūksta spalvų“, – laidoje kalbėjo R. Šarkienė. Moteris nepasimetė laidoje sukritikuota tuirinti prastą skonį. „Aš jau turiu užsakymų, mano drabužius jau perka“, - rėžė Šarkienė, laidoje pasirodžiusi pakeitusi asmeninį stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business
Gyvai
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?