Giedrius Drukteinis nesuprato, kam moteris atsiprašė savo vaikų

LNK pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ – mamos, netekusios savo vaikų: jie, dėl tam tikrų priežasčių, atsidūrė valstybinėse globos įstaigose, arba pas giminaičius. Skaudi realybė apie vaikų gyvenimą bus rodoma dviejose – šio antradienio ir trečiadienio laidose 17.15 val. per LNK.

G.Gurevičiūtė, A.Stašaitytė-Masalskienė ir G.Drukteinis.
G.Gurevičiūtė, A.Stašaitytė-Masalskienė ir G.Drukteinis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 1:20 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:49 PM

Abejingų nepaliko Danguolės istorija, kuri laidoje prisipažino, kad nesiseka susigražinti dukterų, pasirinkusių gyvenimą pas močiutę. Moteris pasakojo, kad dukterys su ja elgiasi nepagarbiai, manipuliuoja jos gerumu ir nuolaidžiavimu.Visų nuostabai, moteris pareiškė, kad kilus nesutarimams ji klaupdavosi ant kelių prieš savo dukras ir prašydavo jų atleidimų. Panašiai į dukteris Danguolė kreipėsi ir laidoje: „Atleiskit man už viską, ką padariau ne taip, sugrįžkite namo“.

Tokio moters elgesio nesuprato laidos vedėjas Giedrius Drukteinis: „Nuo kada mes atsiprašinėjame savo vaikų?“ – stebėjosi jis.

Abejingų nepaliko ir kitų laidos herojų istorijos. Viena mama prabilo apie tai, kad trylikametis vaikas jau ragavo svaigalų ir cigarečių. Kita mama raudojo, kad Vaikų teisių tarnybos specialistai be jokios priežasties iš jos atėmė vaikus.

Tiesa, tai tik mamos versija. Ar vaikai iš tiesų gali būti paimti be priežasties? Laidoje viešėjusi socialinė pedagogė dalijosi savo patirtimi: vienoje asocialioje šeimoje, trijų metų vaikas buvo pririšamas prie kėdės, kol motina eidavo ieškoti alkoholio. Dar viena istorija: apie mergaitę, kuri mieliau miegodavo šuns būdoje, kol įkaušę tėvai aiškindavosi tarpusavio santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.